2009-12-19

Kuusi

Eilen alkoi joulu oikein kunnolla. Töitten jälkeen kävin torilta ostamassa kuusen. Sen kokoisen että hyvin mahtuin auton kyytille, kun kippasi vähän penkkejä. Illalla sitten koristelin kuusen ja laitoin ne muutamat koristeet muuallekkin taloon. Myöhemmin elokuvaa katsoessa oli tupa täynnä kuusen tuoksua ja tuntui oikein jouluiselta.


Image and video hosting by TinyPic


Tänään mennään koko perheen voimin käymään kaupassa. Ajattelin tehdä kaikki joulun ruokaostot samalla kertaa. Sitten tarvii käydä vain maitoa ostamassa myöhemmin, se kun ei oikein säly joulun välipäiviin asti. Lahjat meillä on jo ollut kauan valmiina, joten sen takia ei jouluruuhkiin tarvi mennä.

4 kommenttia:

juanita kirjoitti...

onpa ihanan jouluisen näköistä! tänään alkoi oma joululomani ja maanantaina lennetään mekin suomeen joulua viettämään, tuskin maltan odottaa :)

iloista joulua teille kaikille!

Heli kirjoitti...

Niin ihanaa, niin siistiä!!!! Ihanan avara teidän olkkari, voin uskoa että tuolla on ihanaa tunnelmoida! Terveisin yks, jonka olkkarissa ei meinaa mahtua tällä hetkellä ees hengittämään..

Suvi kirjoitti...

Juanita, varmasti on mukava matkata jouluksi suomeen. Onneks nyt näyttää hyvältä sen valkean joulunkin puolesta.

Sisustamisessa yks tärkeimmistä jutuista on minulle juurikin se avaruus. Haluan että on selkeää, eikä niin täyteen ahdettua. Onneks meillä on aika tilava olohuone.

Marika kirjoitti...

Kauniin tunnelmallista ja kaunis kuusi!

Hyvää Joulua sinulle Suvi ja Onnea Uudelle vuodelle 2010!