2009-12-02

Pientä panikointia

Muutaman viikon himoiltapalana on ollut tumma kaakao (mieluitan siitä oikeasta tummasta kaakaosta tehtynä) ja tapetuilla kurkuilla päällystetyt jälkiuunileivät. Miten voikin maistua niin hyvälle.


Image and video hosting by TinyPic


Saatiin lapsille päiväkotipaikka.Toiseltapuolelta kaupunkia. Mutta paikka on kuulemma mukava ja pieni, vain vähän yli 40 hoitopaikkaa. Autolla joutuu lapset sinne sitten aina viemään, ei poika jaksa aamuisin pyöräillä niin pitkästi. Enkä kyllä jaksais minäkään kovassa pakkasessa tai räntäsateessa.


Kauhealla tohinalla tapahtuu nyt kaikki. Huomenna pitää mennä tutustumaan sinne päiväkotiin. Kaikkiin lasten vaatteisiin pitää laittaa jonkinlainen puumerkki, ettei sekotu muiden lasten vaatteisiin. Ja sitten se kaikki alkaa jo maanantaina. Enään viisi päivää ja meidänkin perheessä alkaa se tavallinen arki. Paniikki. Kerkeänkö tähdä sitten enään mitään? Saanko edes kodin pidettyä järjestyksessä? Kerkeänkö käydä salilla tai tehdä käsitöitä? Apua.


Eilen heitin keittiön ikkunaan viimejouluksi tekemäni jouluverhot. Myös pieni joulutähti pääsi ikkunaa koristamaan ja toinen paperinen toiseen ikkunaan.


5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

TAPETUILLA KURKUILLA päällystetyt voileivät? Hihii, enpäs ole koskaan aikaisemmin moista kuullutkaan! :)

Onnea päivähoitopaikasta! Toivottavasti osoittautuu kaikin puolin mukavaksi paikaksi :)

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Jännittäviä aikoja teillä... Toisaalta voi olla varmasti hyväkin, että kaikki tapahtuu vauhdilla, niin ei sitten ehdi turhia kaikkea miettimään, pähkimään ja jännittämään! Kyllä se siitä pian lähtee arki pyörimään :)

Suvi kirjoitti...

Tapetut suolakurkut on serkun nimitys hänen inhoamilleen suolakurkuille.

Ja kyllä tuo arki tuosta varmaan alkaa sujumaan. Kunhan hermoilen. Ja onneks kaikki käy niin äkkiä. Muutenhan kerkeäisin hermoilla aivan turhan pitkään.

Heli kirjoitti...

Ehkä kuitenkin kannattaa varautua siihen, että alku on uuteen totuttelua koko perheelle. Kaikkia väsyttää ja välillä ehkä vähän kiukuttaakin.. Lapsille on iso asia skarpata päivä hoidossa, se sitten saattaapi iltasella kotona näkyä. Kotona ei ihan samaan malliin ehdi enää puuhastella, mutta eipä siellä toisaalta kukaan ole päivällä sotkemassakaan.

Kun valmistautuu ja ottaa sen asenteen, että nyt mennään uudella tyylillä eteenpäin, niin kyllä se siitä!

Suvi kirjoitti...

Varmasti tulee paljon asiat muuttumaan totutusta, mutta ehkä se on ihan hyvä.