2009-12-06

Lauantai

Kävin kirpparilla ja pikaisesti kaupungilla eilen. Taisi olla ihmiset tuhlailemassa veronpalautuksia, kun oli kaupungilla melkoinen ruuhka. Kirpparilla oli sentäs rauhallista. Kolme uutta taulunkehystä löysin kokoelmiin. Niistä sitten lisää kun saan projektin vähän eteenpäin.


Illalla vietettiin epävirallista pikkujoulua ystävien kanssa. Serkku teki intialaista ruokaa ja jälkiruokana oli pussillinen irtomakiaisia ja purkki Ben&Jerryä. Mukava ilta oli. Puhuttiin lähes tauotta kuusi tuntia, ja vieläpä melko päätöntä asiaa. Erittäin rentouttavaa.


Image and video hosting by TinyPic
Mekko- Only
Huivi- Marokosta
Korvakorut- PariisistaNyt pikaisesti Mummulle ja Pappalle itsenäisyyspäivän kahville, kunhan pyykkikone on pessyt itsenäisesti puhdasta pyykkiä pesupähkinöiden pienellä avustuksella. Illalla sitten istutaan nokka telkkariruudussa kiinni ja arvostellaan julkimoiden pukuvalintoja. Meilläkin olisi lippu tangossa muuten, mutta kun tein tangosta kukkapenkin reunustan niin ei oikein sen alkuperäiseen tarkoitukseen enään käy. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille.

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hyvää itsenäisyyspäivää! Kiva kuva jälleen kerran!

Oletko tykännyt pesupähkinöistä? Minulla niitä olis kanssa mutta en vaan saa pestyä niillä.. aina livahtaa BioLuvilit koneeseen..

Suvi kirjoitti...

Jos on jotain tummempaa ja ei niin kovin likaista pyykkiä, niin olen sitten käyttäny pähkinöitä. Ja lakanat ja muut petivaatteet olen niillä pessyt. Lasten vaatteet olen kyllä suosiolla pessy sitten silleä BioLuvililla, niissä on niin paljon tahroja. Mutta esim. urheiluvaatteet ja miehen työvaatteet on kyllä tullu ihan puhtaaksi pähkinöillä neljässäkympissä (lakanat kuudessakympissä).