2009-12-12

Villatakki

Sain vihdoin viime sunnuntaina harmaan villatakin neulottua valmiiksi. Aivan tyytyväinen saa olla kun tuollaisen sain aikaiseksi. Ohjetta kun seurasi tarkasti, niin ei ongelmia tullut. Ajattelin vielä ommella jostan pehmeästä kankaasta kaistaleen niskaan ja ehkä hiansuihin, ettei villa kutita. Pitkähiaista siellä on silti aina pidettävä alla.


Image and video hosting by TinyPic


Neljä elokuvaa tuli katsottua viikon aikana. Ennen näkemätön elokuva on ainoastaan yksi, Odottamaton ehdotus. Eilen illalla itkeäpillitin kun katoin P.S. I love you, vaikka olen lukenut kirjan ja katsonut elokuvankin ennen. Mainio vuosi tuli myöskin katsottua. Se on aina yhtä viihdyttävä, tunnelmallinen ja kauniita maisemiakin löytyy. Lasten kanssa katsottiin vielä yksi mukavimmista jouluelokuvista, Yksin kotona 2.Odottamaton ehdotus (2008). Ohjaus Anne Fletcher ja pääosissa Sandra Bullock ja Ryan Reynolds. Aivan hauska romanttinen komedia. Juonikuviot kyllä täysin arvattavissa, mutta välillä on kiva katsoa aivotnarikkaan-elokuvia. Voisin hyvinkin suositella katsottavaksi, jos siis tämän genren elokuvat kiinnostaa.

Sain tälläisen mukavan joulutunnustuksen The Hangman's Jokesin Paiviltä. Kiitos siitä hänelle. Tunnustus kuuluisi jakaa mukaville blogeille eteenpäin. Mielestäni kaikki lukemani blogit joissa käyn kommentoimassa ansaitsee tämän.


6 kommenttia:

Paivi kirjoitti...

Tosi hieno villatakki! Kannattaa olla ylpeä kun ei tuollaista ihan hetkessä neulo :)

Olepa hyvä tunnustuksesta - sinulla on kiva maanläheinen blogi, jota on mukava käydä lueskelemassa.

Odottomattomasta ehdotuksesta tykkäsin minäkin suurimmaksi osaksi, vaikka juonikuvio ei nyt kovin ihmeellinen ollutkaan. Reynolds nyt vaan on niin syötävän söpö, ja Bullock yksi suosikeistani muuten. Kyllähän ne jotkut jenkkistereotypiat esim alastomuuteen suhtautumisessa vähän hymyilyttää suomalaista :)

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelin juuri tänään katsoa tuon leffan! Ryan Reynolds on aina katsomisen arvoinen joten unohdan sen tosiseikan että tämä on romkom ;O)

Marika kirjoitti...

Voi kuinka kaunis villatakki! Itse en edes uskaltaisi uneksia tuollaisen tekemisestä, en saisi sitä koskaan valmiiksi! :D

Heli kirjoitti...

Ihana villis, ja mahtavan työn oot sen kanssa tehnyt! Minä en osais.

Päivi kirjoitti...

Oi miten upea villatakki!
Saako kysyä mistä löysit ohjeen, tuollainen on nimittäin saatava! Se on ihana :)

Suvi kirjoitti...

Kiitos. Tuo on ensimmäinen villasukkia ja säärystimiä isompi juttu, mitä olen ikinä tehnyt. Olen vain aina ajatellut etten osaa.

Ohjeen löysin anopilta lainatusta Moda lehdestä, numerosta 5/2009.