2010-03-23

Jumiutumista

Syön lähes poikkeuksetta saman aamupalan jokaikinen aamu. Lasillenen Gefilus-herajuomaa, kaksi palaa Oulaisen jälkiuunipaloja joiden päällä margariinia, salaatinlehtiä ja Polar 5% juustoa. Ja vielä mukillinen teetä. Jos en syö tuota ruisleipää (ja nimenomaan tuota jossa on käytetty vain ruisjauhoja), tuntuu että aamu ei oikein lähde käyntiin.


Myös moni muu ruoka jää minulla päälle. Kuten nyt on vuorossa punaisista linsseistä tehty keitto ja toisena ruokana kasvis-sienipasta (paprikaa, sipulia, valkosipulia,
tomaattia, herkkusieniä, porkkanaa ja mausteita lisäksi täysjyväproteiinipastaa). Teen nuita ruokia vuorotellen ja syön aina muutaman päivän saamaa. Nyt on mennyt varmasti jo yli kuukausi noilla. Kohta tulee varmasti joku uusi ruoka johon jämähdän.


5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Sun ruoat kuulostaa hyviltä, tykkäisin. Harmi ettei perhe tykkää sipulista eikä sienistäkään. Ehkä vois tehdä itselleen?

Minäkin huomaan, että helposti jämähtää samoihin ruokiin. Mutta onko sen niin väliä.. mitä sitä vaihtamaan kun on hyviksi havainnu.

Mun aamupala on myös aina aika samantyyppinen; teetä, ruisleipää margariinilla, juustolla ja kurkulla, porkkanaa ja jogurttia. Tänä aamuna poikkesin vähän ja otin jogurtin (maustamaton muuten useimmiten) sijasta sitä uutta valkosuklaa-lime-rahkaa puoli purkkia. Tosi herkkua.. on kyllä kaloreitakin sitten valitettavasti.

Anonyymi kirjoitti...

Sä sentään SYÖT aampalan. Itse en kerkeä vaan säntään sängystä kylppärin kautta duuniin ja vatsa kurnii jo klo 11. Todella terveellistä..

Suvi kirjoitti...

Mies ja lapset syökin yleensä jotain lihaisaa ruokaa, joten teen itselle erikseen ruuat.

Aika mukava kyllä mennä vasta puoliltapäivin töihin. Saa syötyä sen aamupalan rauhassa. Ja aikaisin aamulla ei edes ruoka maistu.

Paivi [Hangman's Joke] kirjoitti...

Hauska kuulla, että muutkin jämähtää ;-) Meikäläisellä on vähän sama: ennen töihin lähtöä lasi appelsiinimehua ja töihin mukaan 100% ruisleipää yksi pala, jonka sitten syön työpöydän ääressä teekupposen kera.

Suvi kirjoitti...

Päivin kanssa aika samat aamupalat tosiaan.