2010-03-20

Kampaajalla

Eilen kävin kampaajalla. Nyt on taas omat lyhyet hiukset. Onnistu leikkaamaan juuri sellaiset kuin olin ajatellut. Hinta kyllä on aika kova, varsinkin kun lyhyitä hiuksia pitää leikata melko usein. Värin laitan kyllä kotona. Mutta on se ihanaa kun pestään ja hierotaan päätä. Siinä vois olla vaikka koko päivän.


Tänään kävin sitten pitkästä aikaa kirpparilla. En kyllä löytänyt mitään. Tai yksi pokkari oli jo kädessä, mutta koska kassa oli niin pitkä jono, kävin viemässä senkin sitten takaisin hyllyyn.


Ja ihanaa. Ulkona sataa vettä. Ehkä päästään tästä lumesta toukokuuhun mennessä.


Image and video hosting by TinyPic

Housut- Benetton
T-paita- Marwin
Huivi- Marokosta
Lattialista- puutuu edelleen
Kyynärpää- tappavan terävä

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Sulla on niin hyviä nää kuvatekstit. =D

Marika kirjoitti...

Samaa mieltä Helin kanssa, nauratti minuakin :D Kaunis tukka sinulla! Itsekin kävin viime viikolla parturissa, n. 20 senttiä tukasta lähti ja vino otsis tuli myös... tykkään, vähän pirtsakampi ja nuorekkaampi tyyli nytten, ainakin omasta mielestäni :D

Marika kirjoitti...

Ja sataispa täälläkin vettä!! Lunta tuli taas eilen vaikka kuinka, saisi jo vähitellen muuttua vesisateeksi niin alkaisi nuo kinokset huventua :) Tosin nyt paistaa ihana kevätaurinko... on sekin ihan kiva :)

Suvi kirjoitti...

Nyt on täälläkin pakkasta 8 astetta, mutta auringossa mittari näyttää jo +3 astetta. Lumi sulaa vauhdilla. Ihana auringonpaiste.