2010-03-25

Lintulegginsit

Selvästi nyt on menossa joku lintukausi (eteisen kiurut ja pöllö, keitiön lokki). Mutta tällä kertaa vaatteissa. Seppälässä oli ehkä hienoimmat legginsit ikinä. Mustia variksia (tai jotain vastaavia lintuja) hienona graafisena printtinä. Tykkään.


On kyllä hassua miten alusvaatteista tulee nimeä vaihtamalla päälyvaatteita ja julkiseen käyttöön sopivia. Itsellänihän kyseinen vaatekappale on välihousut, ja niitä on käytetty pikkutytöstä asti housujen alla talviaikaan. Ja kotivaatteena välihousut on mitä parhaimmat. Mutta kun ostaa ne legginseinä, ne onkin päälyvaate. Samapa tuo. Kotona käytän välihousuja ja ihmisten ilmoille mentäessä ne vaihtaa nimeään legginseihin. (Mutta aina mielessä on pieni ajatus että lähdinkö nyt alusvaatteissa ulos.)


Image and video hosting by TinyPic
Legginsit- Seppälä Link
Neule- JC
Mekko- Only

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Heh, minusta tuntuu ihan samalta noitten leggingsien kanssa :)
Ja vähintäänkin näillä "reisilihaksilla" (öh) pitäisi olla sit polviin asti ulottuva mekko, minkä kanssa ne kehtais laittaa (ja sithän onkin jo sama pistää paksut sukkahousut ;)).
Mutta tosi kivoja värejä ja kuoseja noissa vilisee, ehkä minäkin vielä annan periksi ja ostan omat ;)

Marika kirjoitti...

Joo, sama juttu täällä :) Kivasti kirjoitettu, nauratti taas :D

Kiva kuosi noissa sun legginsseissä. Kotihousuina ei voisi parempaa olla, rentoa ja mukavaa ja sama juttu muussakin käytössä, kyllä rento ja mukava vaate on kiva päällä milloin tahansa.