2010-03-05

Kirppiksellä

Viimeviikolla kirpputorilta löytyi sekä tytöllä että pojalla vähän vaatteita. Poika sai kaksi t-paitaa, Peak Performance (0,50€) ja Gap (1,50€). Tytölle lyötyi mukavat velour housuta (1€) ja EDCn t-paita (2€). Tytän vaatteet kyllä vielä isoja, mutta kyllähän hän kasvaa.


Vähän keväämmällä pitää taas viedä itsekkin tavaroita myyntiin kirppikselle. Lasten vaatteet nyt tietenkin jää pieniksi, joten niitä värsinkin. Mutta myös omasta kaapista lyötyy paljon vaatteita, joita ei tule käytettyä. Vaikka kysyisitä vaatteista kuinka tykkäisikin, niissä on joku juttu että niitä ei tule käytettyä. Saattaa joku sauma hiertää, hiat on liian lyhyet, paidan helma on liian lyhyt tai ei vain tunnut omalta päällä. Sellaisista vaatteista pitää päästä eroon, ja ostaa vain niitä vaatteta joista oikeasti tykkää ja jotka tuntee omaksi. Toki tyylikin muuttuuu, joten senkin takia saa osan vaatteista viedä myyntiin.

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Olen tässä viime päivinä kovasti ajatellut sua ja sun tyyliä ostaa vaan tarpeellista. Mä niiiiin ihailen sitä!! Itse tässä juuri tuskailen tämän karmivan tavaravuoren kanssa, koitan selvitellä paikkoja niille ja turhia pois.. Todella olen siinä samalla monen monta kertaa miettinyt, että olisipa samanlainen viisas tyyli hankkia vain tarpeeseen ja luopua tarpeettomista. Tosin olen aika hyvä luopumaan mutta silti tätä roinaa vaan aina riittää, argh! No, työmaa jatkuu.. viisi kassillista olen jo vienyt tässä ihan lähipäivinä vaatetta yms yhdelle tuttavalle..

Niin ja nätit kirppislöydöt sulla jälleen.

Suvi kirjoitti...

Kyllä tuo vain tarpeellisen osto välillä lipsuu. Mutta vaatteiden kohdalla se on pitänyt aika hyvin. Ja kirppikseltä on hyvä ostaa, kun sen voi sitten myydä siellä samaan hintaan takaisin, jos ei tule käytettyä. Voisin kyllä karsia vieläkin (hyvin paljon) sitä mitä osatan, ja miten kulutan. Kun ostaa kestävää (eli monestikkin vähän kalliimpaa), ei heti tarvitse ostaa uutta. Tämä sopii hyvin kenkiin ja esim. ulkovaatteisiin.

Eiköhän se siivousurakka kohta lopu. Ja sitten on mukava mieli. Mukavaa viikonloppua!