2010-03-29

Matkalaukku valmiiksi

Tehtiin serkun kanssa sellainen hassu juttu, että varattiin matka ensi kesäksi. Kahdeksan päivää Pariisissa. Minä, serkku ja kummitäti, hyvä matkaseurue saatiin siis kokoon. Tasan kolmen kuukauden päästä laukku pitää olla pakattuna. Kohta saa siis alkaa tekemään listaa, mitä pitää ottaa mukaan. Laukkujen pakkaus ja matkan suunnittelu on melkein yhtä kivaa kuin itse matkustaminen.


Image and video hosting by TinyPic

9 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Voi että, olen kade. Olis niin kiva päästä reissuun johonki. Ihan sama minne... mutta reissuun ja johonki pois kotinurkista ees hetkeksi. *huokaus* Jotenkin olen niin pihi, tai vaan sitten tottunu ajatukseen, etten kuitenkaan koskaan pääse mihinkään... ehkä täytyis tehdä sama temppu, ottaa ja varata vaan matka. Sitten tulis mentyä ainakin.

Suvi kirjoitti...

Ei se oikeasti kovin kalliiksi tule, kun ottaa vain tarpeeksi rähjäisen hotellin ja vertailee lentojen hintoja. On kyllä ihana lähteä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa ihanaa, viime kesänä vietin 2 viikkoa Ranskassa, siitä 6 pvää Pariisissa ja voin sanoa että hyvä kohde teillä!!Nauttikaa reissusta kun sinne pääsette, ja hyvät kävelytennarit mukaan..

Marika kirjoitti...

Oi, kuulostaa ihanalta ja otsikkokentässäkin kuva ilmeisesti Pariisiin liittyvä? :) Olet ollut Pariisissa aikaisemminkin ilmeisesti, jossain aikaisemmassa postauksesta siitä taisi olla? Minä en ole koskaan käynyt Ranskassa, mutta varmasti ihana paikka, joskus jos sielläkin pääsisi käymään...

Suvi kirjoitti...

Tämä olis nyt kolmas kesä peräkkäin Pariisissa. Siihen kaupunkiin vain rakastuu.

Tuo yläkuva on tosiaan pariisista, muistaakseni toissakesän reissulta. Silta on Pont Neuf.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Ihanaa, mahtavaa reissua teille! Minä reppana olen vielä Pariisin välttänyt reissuillani... joskus varmaan pitäisi se aukko paikata yleissivistyksessä :)

Suvi kirjoitti...

Kyllä sinne kannattaa mennä. Ja nautimme varmasti.

MiaO kirjoitti...

Voi ihanaa! Reissun suunnittelu, varaaminen ja odottaminen on niiin jännittävää. :D Pariisi on minullakin näkemättä, mutta ehdottamasti sen haluaisin kokea, kunhan täältä Eurooppaan tullaan. Nyt kolutaan näitä Aasian nurkkia. Me kans tykätään majailla huokeammissa paikoissa ja yleensä valitaankin majatalo tai hostelli hotellin sijaan. Niissä on usein mukavan rento ja boheemi tunnelmakin. Kutkuttavaa reissun odotusta sinulle Suvi! Toivotaan, että tuo tuhkajupakka laantuu, eikä uutta pössäystä tule.

ps. Onpa muuten taivaallinen kuva! :D

Suvi kirjoitti...

Taivaallinen kuva nimenomaan. Pilvistä on pakko ottaa aina kuvia. Niin ihanan näköistä.

Teidän kannattaakin nyt siellä matkustella, kun lähellä olette.

Ja Pariisi on ihana. Kolmas kerta olisi nyt kesällä, kun sinne pääsen. Siihen kaupunkiin rakastuu.