2009-04-06

Elokuvia

Eilen päivällä käytiin veljellä kakkukahveilla. Illalla kävin vielä äitin kanssa vajaan tunnin juoksulenkillä. Loppuilta olikin sitten löhöilyä ja laiskaa yritystä venytellä.


Viimeviilla ei tullut katsottua kuin kolme elokuvaa. Piti tyhjentää boxia sarjoista (Entourage, Lost ja Bones). Ja eilenhän alkoi Rikun ja Tunnan Madventures uusin jaksoin, joten sitäkin pitää nyt sitten katsoa.
Aidosti outo (2006). Draamaa ja romanttista komediaa. Pääosissa Will Ferrell ja aina yhtä ihana Maggie Gyllenhaal. En tiennyt elokuvata ennestään kuin nimen ja Will Farrelin, jonka takia se ei alkujaa kiinostanut yhtään. Elokuva yllätti kyllä erittäin positiivisesti ja Maggie kruunasi koko homman. Kannattaa katsoa.


8 Päivää Ensi-iltaan (2008). Ohjaus Perttu Leppä, pääosissa Laura Birn, Mikko Leppilampi ja Elina Knihtilä. Suomalaiseksi elokuvaksi erittäin hauska romanttinen komedia.


Jaettu berliini (2006). Film noir tyyliin tehty trilleri. Pääosassa George Clooney, Cate Blanchett ja Tobey Maguire. Hienosti tehty vanhaa tyyliä mukaillen, mutta en silti oikein pitänyt. Mielummin katson nykyaikaisia elokuvia.Ei kommentteja: