2009-04-20

Ihana Maanantai

Tänään ei ole tuntunut yhtään Maanantailta. Jotenki ollut niin energinen päivä. Sain järkättyä pariviikkoa työhuoneen lattialla lojuneet kirpparilta ylijääneet tavarat. Osan laitoin varastoon uutta kirppispöytää odottoleen ja osan laitoin Huuto.nettiin. Vielä pitää näpytellä jonkin verran lisääkin sinne.


Päivällä tein älyttömän hyvää Tofu-pastaa (viikonlopunna ylijääneestä tortilla täytteestä) ja salattia. Siitä tuli ihan iloiseksi. Taas kerran uusi ruokalaji löytynyt siis.


Ja aamulla laitoin kaikki urheiluvaatteet pesuun, kun eilen olo oli hieman sairas ajattelin että nyt voi heittää kaikki koneeseen. No en sitte kumminkaan malttanut olla menemättä vatsajumpalle, kun olo on nyt ihan hyvä. Kävin vielä salin puolella polkemassa crossarilla reilu puolituntia. Kyllä teki hyvää.


Ja kotiin tullessa pihalta löytyi krookuksia kukassa. Ihanaa.


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!
Kuvassa mummun ja pappan kissa Untu nauttii kevätauringosta.

2 kommenttia:

juanita kirjoitti...

mukava tapa aloittaa taas uusi viikko! voi kun olisin itsekin jaksanut jumppaan, mutta laiskuus iski.

eilen muuten kuuntelimme pitkän aikaa prado-museon edustalla erästä musisoijaa, joka soitteli amelien valssia, mistä tuli heti blogisi mieleen :)

Suvi kirjoitti...

Ehkä olis kannattanut jättää se jumppa välistä, olo on nimittäin nyt sitte flunssainen. Tänään en sitte tee oikeasti mitään liikuntajuttuja.

Katusoittajat on monesti tosi hyviä. Pariisissa viimekesänä oli mahtavan kuulosta saksofonisoittoa Louvren porttikongeissa.