2009-04-26

Elokuvia

Tässä taas nämä viimeksi näkemät elokuvat.


Erämaan Armoilla (2007). Sean Pennin ohjaama tositarina Christopher McCandlessin seikkailusta. Pääosassa Emile Hirsch (joka muistuttaa välillä kovinkin nuorempaa Leonardo DiCapriota). Kaunis ja miellyttävä tarina. Elokuvan jälkeen jäi kummallisen ristiriitainen olo. Ehdottomasti kannattaa katsoa.


Mademoiselle (2001). Philippe Lioretin ohjaama draama jonka pääosissa Sandrine Bonnaire ja Jacques Gamblin. Kaunis kuvas kahden tuntemattoman ihmisen kohtaamisesta. Mukavaa ja helppoa katsottavaa. Ja ranskan kieltä kuuntelee aina mielellään, vaikka siitä mitään en ymmärrä.


Marie Antoinette (2006). Sofia Coppolan hieno ohjaus ja pääosaa esittävän Kirsten Dunstin hieno kermakakkuelokuva Marie Antoinetten elämästä. Vaikka melko pinnallinen kuvaus, niin silti hieno. Lavastus ja puvustus hienoja, ja vain niidenkin takia kannattaa elokuva katsoa. Itse pidän tästä muutenkin, ja olen jo useammin katsonut.


Alex & Emma (2003). Romanttinen komedia jonkä pääosissa Luke Wilson ja Kate Hudson. Molemmat näyttelijät on kyllä aina ollut mieleeni, ja tässäkin elokuvassa ovat hyviä, varsinkin Kate Hudson sivurooleissa. Aivan hauska romkomi, mutta jotain jäi puuttumaan. Flunssaisena sopivaa katsottavaa.

6 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Toi eka leffa, itkin ku pieni eläin ku näin ekaa kertaa :D
Aivan ihana.

M'man kirjoitti...

Marie Antoinette on just hyva :)

Huomasitko muuten yhdessa kohtaa, jossa M.A kokeilee kasoittain kenkia, siina vilahtaa tosi, tosi, tosi nopeaa tennarit. ;) Katsopas tarkkaan ;)

Eramaa leffa on myos hitsin hyva - pisti pitkaksi aikaa miettimaan minutkin. Ajatella, etta se on tositarinaan perustuvat leffa

Anonyymi kirjoitti...

En olekaan katsonut tuota Erämaa-leffaa koskaan vaikka olen sitä pyöritellyt, ehkä se pitänee ottaa johonkin väliin makupalaksi ;O)

Suvi kirjoitti...

Erämaa-leffa oli kyllä hyvä. En tiennyt etukäteen että se on tositarina. Vasta lopussa tulevista teksteistä tiesin. On kyllä melkoinen tarina.

Mulla oli tämä Erämään Armoilla varmaan yli kuukauden kaverilta lainassa ja nyt vasta sain katsottua.

Ne Marie Antoinetten tennarit olen kyllä kuvassa nähnyt, mutta ikinä en niitä muista katsoa elokuvassa. Ens kerralla pitää muistaa.

Kazza kirjoitti...

Naurahdin kun kuulin mikä elokuvan Into the Wildin suomenkielinen nimi on. :D Jotenkin särähti korvaan, mutta ei kait nimi elokuvaa pahenna.

Yksi lempielokuvistani, ja soundtrack vieläkin parempi. :)

Suvi kirjoitti...

Elokuvien suomennokset on välillä kyllä aivan karseita. Olis ehkä parempi antaa olla alkuperäinen nimi jos hyvää suoraa suomennosta ei keksitä. Toisaalta kaikki ei sitä sitten ehkä ymmärtäis. In Bruges suomennettin esim. Kukkoilijat, ei eihkä niin kuvaava nimi kyseiselle elokuvalle. Itse en sitä vielä ole kyllä nähnyt, mutta näin olen kuullut.