2009-04-27

Sataa sataa ropisee


Eilen olikin ihana ilma. Vein ensimmäistä kertaa tälle keväälle pyykit ulos kuivumaan. Ja ensimmäisten kerran pesin ja vahasin auton myös. Se on aina niin mukavaa painepesurilla leikkiä. Illalla kävin vielä serkulla kyläilemässä ja elokuvaa katsomassa. (Sieltä kotiin tullessa jänis loikki ja siili köpötteli tiellä.)


Vattajan rannalta 2007.


Tänään sitten ollaan oltu mummulla ja pappalla koko päivä. Vettä on satanut melkein koko ajan. Nyt illalla vasta loppui. Ja ne eilen narulle viedyt pyykit kastui sitten uudelleen. Vähän ne kerkes illan aikana jo kuivua, mutta laitoin silti sisälle telineeseen, ettei nyt ainakaan kolmatta kertaa kastu. Kyllä tuoksuu ulkona ihanan kesäiseltä. Vois alkaa satamaan yöksi oikein kunnolla, niin ropisis mukavasti peltikattoon.


Kävin vielä salillakin hikoilemassa. Kyllä oli kiva päästä jotain tekemään tauon jälkeen. Nyt iltapalalle ja jostain elokuvasta nauttimaan. Mies taitaa vallata telkkarin Suomen pelin ajaksi, joten joudun katsomaan läppärillä. (Voin siis mennä sänkyyn peittoihin katsomaan.)

2 kommenttia:

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Meillä kanssa kuivateltu nyt pyykkejä pihalla. Koti tuksuu ihanan raikkaalta pyykin sisälletuonnin jälkeen. Tuota peltikaton ropinaa sateella kaipaan lapsuudesta :D

Suvi kirjoitti...

Pienenä kun olin mummulla ja pappalla, nukuttiin monesti päiväunet vanhassa riihessä. Siellä sateenropina kuului ihanasti. Ukkonen ja sade on kyllä ihania kesällä. (Jos niitä on vain hetkittäin, ei koko kesää.)