2009-04-25

Laukku

Torstaina siivoskelin vähän varastoa, ja sain melkoisen kasan poisannettavaa tavaraa. Vein ne sitten eilen kirpparille, joka tukee Pietarin katulapsia. Hyvään tarkoitukseen siis meni tavarat. Onneks menin sinne, sillä siellä odotti löytäjäänsä tämä vallan ihana ja ikivanha Italiassa tehty nahkalaukku. Huippu löytö. Benettonin t-paidan kanssa hintaa oli yhteensä 3€ (aatella 3!). Ihanan pehmeää nahkaa ja väri sopii täydellisesti uusiin Vagabondeihin. Ja laukkuun mahtuu hyvin järkkärikamera, rahapussi, puhelin, avaimet ja muut tärkeimmät. Mahtavaa.
Olen pitkään etsiny miellyttävää pitkähiaista ja lyhyttä (onko ne nyt sitte niitä boleroita vai mitä?) neuletakkia. Eilen löysin kivan mallin, jossa ei ole mitään ylimääräistä ja väri on musta. Alennuksesta puoleenhintaan vain 15€.


Mekko- Object
Neuletakki- Edc (uusi)
Kengät- Vagabond
Laukku- (kirpparilta)


Ilta vietettiin serkun synttäreillä sukulaisten kanssa. Mukavaa oli ja liikaa tuli syötyä herkkuja. Varsinkaan kun ei vieläkään voinut käydä lenkillä. Ehkä alkuviikosta olis senverran tervehtynyt, että tohtii lähteä vaikka kävelylenkille. Pitää mennä ulos vaikka lukemaan kirjaa, kun niin ihana ilma kerran on.


Niin, ja kirjastosta löysin yhden The Hivesin levyn The Black And White Album. Pari kertaa olen sen nyt kuunnellut läpi. Ihan loistava.


Keväistä viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sä olet jäänyt ilmeisesti The Hives koukkuun ;O) Toi kokomusta asu on tosi tyylikäs, sopii kantajalleen!

Suvi kirjoitti...

Joo koukussa ollaan. Ihan parasta tällähetkellä. Hetkisitten mies ja lapset pihalla, niin kyllä soi ja lujaa.

Mulla lähes kaikki vaatteet on tummasävyisiä. Vaaleat jää aina käyttämättä. Ja mustahan on aina hyvä.

piparminttu kirjoitti...

Tosi kaunis tuo laukku!

Heli kirjoitti...

Samaa mieltä, että sulle käy musta tosi hyvin. Mä tykkään ite kanssa mustasta ihan eniten, vaikka kuulemma musta ei sovi kelleen (hah, miks ei muka??). Mun mielestä musta värinä käy just ihan kaikille ja kaikkeen. Niin, ja sehän myös kaventaa (ainakin haluan ajatella näin omalla kohdallani, sullahan siis ei sitä tarvista ole).

Nää sun asukokonaisuuskuvat on aina tosi kivoja.

Suvi kirjoitti...

Kiitos kehuista. Välillä tuntuu että samat vaatteet on aina päällä, niin tulee noita asukuvia laitettua vähän. Niitä on kyllä kivä ottaa, mutta vievät aina paljon aikaa.

Mutta eikös musta ole just klassinen väri, jonka pitäis pukea lähes kaikkia.

juanita kirjoitti...

nyt oon kyllä ihan järjettömän kateellinen tuosta laukusta!!!! :D

Päivi kirjoitti...

Olen lukenu sen kirjan, johon tuo Erämaan armoille -kirja perustuu. Siitä jäi kyllä ristiriitaset fiilikset. Ja kuten tavallista, en oo uskaltanu kattoo elokuvaa - niin usein joutuu kirjan jälkeen pettymään...
Vaan onhan hieno laukku! Ja kiva asukokonaisuus muutenkin!

Suvi kirjoitti...

Tuo laukku oli kyllä superlöytö.

Monesti joutuu kirjan jälkeen pettymään elokuvaan. Oman pään sisällä kaiken voi kuvittaa miten haluaa, ja elokuvassa kaikki voi olla väärin.