2009-04-03

Vilu

Taas olo on vähän viluinen. Eilen jumpalla kaikki tuntui tosi raskaalta. Ja myöhemmin serkulla kyläillessä palelsi kokoajan. (Osasyynä kylmä sisäilma patterihuollon vuoksi.) Yöllä nukuin viltti peiton päällä. En kyllä ymmärrä kun on kokoajan tulossa sairaaksi ja silti tauti ei iske päälle. Olis paljon kivempi olle petipotilaana paripäivää, kun tällälailla melkei sairas.


Neule- Edc (kirppari)
Farkkuhame- Dallas


Tänään on silti siivottu ja käyty kirjastossa ja kaupassa. Kirjastoon oli tullut Stephenie Meyerin uusi kirja Vieras. Kaikki kirjat oli lainassa, ja varauksia perässä, joten taidan joutua sen ostamaan itse. Kaupassa sitä jo katselin, mutta taidan odottaa silti vielä vähän, että hinta hieman laskee.
Eilen lopetin pöydän kirpparilta ja hain loput tavarat pois. Täytyy laitta tavarat/vaatteet varastoon ja ottaa taas syksyllä uusiksi. Varmasti siihenmennessä taas on kertynyt liisääkin tavaraa. Aivan hyvin sain rahaa, pöytävuokran jälkeen käteen jäi 440€. Nyt on siis melkein käyttörahat kesän Pariisi reissuun kasassa.

6 kommenttia:

M'man kirjoitti...

Ah! lahdet Pariisiin matkalle?
Bon voyage siis! :))

Mukavaa vkonloppua!

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Kyllä hyvät tienestit sait! Noilla kelpaa jo Pariisiin lähteäkkin! Mä lopetin pöydän jo viikon pitämisen jälkeen, kun ei ollut enää tavaraa mitä viedä sinne. Ja yllättävän hyvin tienasin itsekin. Nyt on hyvä olo, kun turhat tavarat on poissa nurkista :D

Suvi kirjoitti...

Heinäkuulle on matka varattu. Ihanaa matkahaaveilua ja odotusta.

Mulla jäi hirvittäväti tavaraa vielä, joten se pöytä pitää ottaa sitten taas syksymmällä uudestaan.

Päivi kirjoitti...

Ihanaa odottaa heinäkuuta kun on noin upee reissu tiedossa!
Ootko muuten huomannu, että noista alueen muistakin kirjastoista voi varata 0.50 €:lla sen kirjan (katoin että niissä oli vaan yhtä varausta, eli vähemmän jonoo ku pääkirjastossa)...

Anonyymi kirjoitti...

Mä yritin lukea tuota The Host (siis englanniksi sama kirja) viime vuonna enkä päässyt alkua pidemmälle, en siis tykännyt yhtään...Harmi..

Suvi kirjoitti...

Pitääpä katsoa sitä kirjaa uudestaan noista kirjaston listoilta, jos sen vaikka sieltä varais.

Harmi jos on oottonut kovasti jotain kirjaa tai vaikka elokuvaa ja sitten pettyy siihen. Se harmittaa niin vietävästi.