2009-04-02

Uudet Skullcandyt

Eilen sain hommattua uudet kuulokkeet jo hieman kärsineeseen, mutta hyvin toimivaan Creativen soittimeen. Nämä pinkit Skullcandyt pysi hyvin korvissa juostessakin ja ääni oli myös hyvä. Hinta 20€ Prismasta. (Kävelin kauppaan ja juoksin kotiin.) Kyllä nyt kelpaa juosta, kun ei tarvi kokoajan korjata kuulokkeiden asentoa. Tuo kuvassa oleva pikkupussukka on hyvä soittimen suojapussi. Olen sen ostanut kirpparilta ja hintaa oli muistaakseni 50 senttiä.
Meillä lapset tykkää tosipaljon pinaattilätyistä. Aina tulee ostettua niitä kaupan valmiita lättyjä, mutta eilen koitin ensimmäistä kertaa tehdä pinaattilätyt itse. Ja arvatakin saattaa, että helppoahan se oli. Pakaste pinaattipussin kyljessä oli ohje, mutta muokkasin sitä kyllä jonkinverran.


Pinaattilätyt


300 g pinattia (pakaste)
1½ dl vaaleaa soijarouhetta
8 dl maitoa
3½ dl grahamvehnäjauhoja
5 munaa
1 tl suolaa
½ tl muskottia
½ tl valkopippuria
öljyä
sokeria


Sekotin kaikki aineet yhteen ja odotin kunnes pinaatit oli sulanut taikinaan. Taikinasta tuli noin 20 lättyä (halkasijalta 15cm).
Illalla kävin vielä serkulla juomassa pari kuppia teetä. Oli oikein mukava rupatteluhetki.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse haluaisin myös Skullcandyt, mutta sellaiset isot turjakkeet eli kunnon kuulokkeet ja mielellään pinkit ;O) En kuitenkaan raaski ihan 50 euroa niihin laittaa...

piparminttu kirjoitti...

Nuo sun tekemäsoi letut näyttävät paljon houkuttelevammilta kuin ne kaupan einesversiot. Varmasti hyviä!

Milli kirjoitti...

Herkullisen näköisiä lettuja, täytyisi tosiaan koittaa tehdä joskus itse, vaikka enemmän porkkanalettujen ystävä olenkin. :)

Suvi kirjoitti...

Ne isot Skullcandyt olis kans kivat, mutta en tiedä pysyykö ne lenkillä hyvän päässä.

Porkkanalättyjä pitääkin koittaa. Ja meilkein ainahan itsetehty on parempaa, kuin kaupan valmiit tuotteet. Tietysti väsyneenä tulee joskus (liian usein) niihin turvauduttua. Ja kun itse tekee, niin tietää ainakin mitä ne sisältää.

M'man kirjoitti...

Onpas herrrkun nakoisia!!