2010-01-23

Aqua

Keväinen olo. Iski yllättäen. Oli pakko ostaa KoKo kuppi, väriltään aqua. Meillä on vain niitä isompia mukeja, mutta tuota tarvin juuri nyt. Se on tarkkaa minkä mallisesta ja värisestä mukista teensä juo. Mielialojen mukaanhan muki valitaan. Ja väärästä mukista tee voi maistua pahalta. Ja tekee mieli vihreää teetä, selvä kevään merkki.
Kirpparillakin kerkesin käydä. Aiva vähän olen siellä käynyt, ja vielä vähempi mitään löytänyt. Viimeksi löysin kuitenkin tytölle housut, tunikan ja mokkasaappaat. Hintaa yhteensä 4€. Ei paha. Tänään ajattelin mennä käymään uudella suurkirpparilla. Saa nähdä onko se minkälainen.


9 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Aivan ihanat löydöt kirppikseltä, tykkään erityisesti mekosta -vaikka itselläkin :)

piparminttu kirjoitti...

Ja piti vielä sanomani, että työnantaja laittoi kahvihuoneen kupit uusiksi joulun kunniaksi ja nykyään juon teeni turkoosista isosta Koko-kupista -eipä tartte ikinä santsata, kun mukiin menee kerralla monta desiä..

miia kirjoitti...

Mekko on ihana! :)

Heli kirjoitti...

Kiva kuppi ja hienoja kirppislöytöjä taas!! Minäkin valkkaan aina mukin mistä juon.. tällä hetkellä kolme suosikkikuppia joita vaihtelen, eniten ehkä tykkään Pentikin isosta mansikkamukista, just kun se on niin iso.. varmaan puolen litran tuoppi.. =D Olen kauheen kova juomaan teetä, eipä tartte koko ajan lisää hakea..

Suvi kirjoitti...

Ne KoKon isot mukit on muistaakseni 3,5dl ja nuo pienemmätkin yli kolme desiä. Siitä sitä kelpaa litkiä. Teetä tai joskus jopa kaakauta. Nykyään O´boyllä on sellaista valmista tummaa kaakaojauhetta. Mutta kyllä siitä perinteisestä leivontakaakaostakin tulee hyvää, ehkäpä jopa parasta.

Päivi kirjoitti...

Juu, teekupin valinta on toisinaan hyvin tarkkaa hommaa ;)
Miltäs siellä uudella kirpparilla näytti? Olen aikonut itsekin käydä, mutten vielä ole saanut aikaiseksi...

Marika kirjoitti...

Kyllä mukilla on väliä, ei mistä tahansa voi teetään/kahviaan juoda! :)

Kirpparit on kyllä kivoja paikkoja, mutta valitettavan harvoin on aikaa lähteä kiertelemään ja katselemaan. Tai ehkä sekin on vain asenteesta kiinni! Jos koittaisi tänä vuonna vaikka olla ostamatta oikein mitään uutta, vaan kiertelisi enempi kirppareilla :)

Kauniita vaatteita olet tytöllesi löytänyt kyllä!

Suvi kirjoitti...

En löytänyt koko kirpparia. Ehkä sitä ei sitten oltukkaan avattu viellä. Oikeastaan käyn vain sillä yhdellä isoimmalla kirpparilla kokkolassa. Sieltä yleensä löytää aina jotain lastenvaatteita. Ja se kierrätys on siinä se tärkein juttu. Toki rahan säästö on myöskin hyvä asia.

Päivi kirjoitti...

Juu, kuulin töissä yhdeltä kaverilta sitten, että oli kai mennyt puihin koko kirppis. Vähän vaikutti kuin ei olisi tulossakaan enää, mutta saas nähdä sitten...