2010-01-06

Lumimaja

Koko joulunajan satoi paljon lunta. Mies kolosi porraspäädystä tulleet lumet keskelle pihaa isoksi kasaksi. Muutaman päivän hän antoi sen kovettua siinä. Sitten saikin lapset hienon lumimajan. Mies laittoi vielä lyhdyn sisälle valaisemaan. Taas on kyllä niin kylmä (-19°) ettei pihalla oikein tarkena leikkiä. Tai tehdä mitään muutakaan.


Image and video hosting by TinyPic

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Voi miten ihana kuva, tuosta saisi mahtavan joulukortinkin, niin jouluinen ja lämmin tunnelma tuossa kuvassa. Lumimajat on kyllä lasten mieleen :) Täälläkin pakkaset vain paukkuvat, ulos saa laittaa niin monta kerrosta vaatteita, ettei meinaa liikkumaan pystyä. Tosin pakkanen on parempi kuin loskakelit, joten en valita kuitenkaan ;)

Heli kirjoitti...

Oi miten ihana maja! Meidän lapset olis tuollaisesta ihan innoissaan, täytyykin muistaa jos tekevät majoja että voivat sinne ottaa lyhdyn mukaan..

Paivi kirjoitti...

Kiva kuva :) Nyt on ihana kun on niin paljon lunta täällä Etelä-Suomessakin, että täälläkin jopa saa tehtyä lumimajoja! Meidän typy on ollut ihan innoissaan kun on päässyt lumessa tonkimaan ja mönkimään - lapsille aivan loistava talvi.

Suvi kirjoitti...

Kyllä nämä pakkaset on kaikessa kylmyydessä silti kivempia kuin ne loskakelit. Vaatetta kun laittaa tarpeeksi päälle niin pärjää joten kuten.

Meillä (tai siis miehelläni) on tapana tehdä iso lumilinna pihalle. Nyt on niin kylmää lunta että siitä ei saa tehtyä perinteistä linnaa, joten tuo käy siihen asti että ilmat lämpenee.