2010-01-27

Patjaraitaa

Ostin Iskusta rumanvärisen rahin, joka oli kyllä muuten hyvä ja halpa. Kävin hakemassa kangaskaupasta siihen tuollaista vähän vanhanaikasen näköistä patjakangasta, ja tein uuden huppupäällisen. Ostin kangasta senverran reilusti, että sain vielä uudet päälliset sohvatyynyihin. Kangas on oikein kivaa, ja just tuollainen patjakangas on kiehtonut jo pitkään. Vielä pitäis saada innostus tehdä ja ideoida sohviin päälliset. En oikein tykkää tuosta väristä. Tai sitten annan niiden vain olla.


Image and video hosting by TinyPic


Aina kevättalvella kun päivät alkaa pidentymään, tekee mieli ostaa myös tulppaaneita maljakkoon. Valkoiset oli niin raikkaan näköisiä. Ja maljakoksi laitoin serkulta synttärilahjaksi saamani ihanan Pentikin lasimaljan. Block pääsi myös kunnolla taas esille.


Image and video hosting by TinyPic

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

"Vanhanaikaiset" patjaraitakankaat on kyllä aivan ihania! Mikähän niissä viehättää... kauniit päälliset olet kuitenkin ommellut. Ja tulppaanit vaan ovat ihania, keväisiä kukkia. Vaikka talvi vielä onkin, mutta häivähdys kevättä rinnassa joka tapauksessa jo :)

Suvi kirjoitti...

Aina kun päivä alkaa pidetä, tulee mukavan kevyt keväinen olo.