2010-01-18

Viettoa

Lauantaina vietettiin serkulla synttäreitä. Vain aivan pienellä porukalla. Niin viihdyn parhaiten. Käytiin hakemassa täytetyt patongit, läjäpäin irtokarkkia ja serkku oli vielä tehnyt herkullisia muffineja. Sitten vain oltiin. Hyvin tuli siis synttärit vietettyä.


Elokuvia on tullut katsottua taas reilusti, mutta en niitä kerkeä nyt listaamaan. Koitan ryhdistäytyä ja vaikka huomenna saada aikaiseksi kertoa niistä. Veli tekee remonttia uudessa rivitalossaan (noin 550 askeleen päästä meiltä), joten pitäisi sielläkin keretä vähän auttamaan.


Ja tänään tajusin että päivät on jo pidentyneet melkoisesti. Ainakin aamusta. Kun vien lapset päiväkotiin, on jo lähes valoisaa. Vielä muutama viikko sitten oli pilkkopimeää. Ehkä se kevttalvi kohta alkaa ja aurinkoiset kelit.


Image and video hosting by TinyPic

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtava blogi sulla! Oon lukenu tätä melkein tunnin.
Tuli tuossa mieleen että millä kameralla kuvailet ja onko jotain lisälaitteita? Ja kuinka kauan olet harrastanu valokuvausta? :)

Marika kirjoitti...

Minäkin tykkään juhlimisesta juuri noin, pienellä porukalla. Suuret ihmismäärät alkaa ahdistaa.

Kevät tulee ja ihana aurinko alkaa kohta paistaa enempikin :) Vaikkei talvessakaan mitään vikaa ole :)

Ihana kuva!

Suvi kirjoitti...

Kamera on Nikonin D40 ja siinnä on Sigman 18-200mm putki. Tuo kamera mulla on ollut kohta kaks vuotta. Sitä ennen kuvasin paljon vähempi ja vain melko tavallisessa Nikonin pokkarikameralla.

Ja kiva että viihdyt lukemassa. Tervetuloa uudelleenkin.

Marika, itsekkin alkaa isot väkimäärät ahdistamaan. Ja pimeän talven (josta kyllä myös pidän paljon) jälkeen on ihanaa kun kevätaurinko alkaa paistamaan.