2010-01-12

Munkkitukka

Lauantaian en enään kestänyt vanhaa ylikasvanutta hiusmallia ja sain ihmeen kaupalla hyvälle kampaajalee samalle pävivälle ajan. Hiuksista tuli just sellaset mitkä halusin, toispuoleinen munkkitukka.


Lauantaina vietettiin kummipojan synttäreitä, ja herkuteltiin. Sunnuntaina kävin serkulla teellä, ja herkuteltiin. Maanantaina ei sitten auttanut muu kuin mennä salille vähän kuntoilemaan. Nyt hartioissa kyllä tuntuu uudet liikkeet. Nyt siitä pitää tulla säännöllistä taas, tuosta kuntoilemisesta. Ja kunhan kevät koittaa lähden taas juoksemaan, vaikka se onkin hevosten hommaa.


Image and video hosting by TinyPic

7 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Niin kade täällä pitkän tukan kasvatushelvetissä...

Anonyymi kirjoitti...

Munkkitukka näyttää hyvältä. Itse en voisi ikinä pitää noin paksua otsatukkaa keskellä olevan perhanan pyörteen vuoksi, siksi ihailenkin tasaista etuosaa kateellisena..

Marika kirjoitti...

Samat sanat, ihaillen katselen Suvin sileää tukkaa! Mullakin semmoinen "kiva" pyörre edessä, joten ei mitään haaveita tuollaisesta otsiksesta! Kuontalo muutenkin aina kuin harakanpesä :D

Kiva kun olet saanut sali-innostuksen päälle ja jos siitä tulisi vieläpä säännöllistä niin mikäs sen parempaa! Itsekin suunnitelmissa alkaa enempi käydä salilla, mutta näkee sitten kuinka loppupeleissä käy ;)

Paivi kirjoitti...

Hauska tukka :) Nuo tuollaiset selkeät linjat näyttävät muilla hienoilta. Minä vaan tämän kuontaloni kanssa elän. Minun päähän ei sovi selkeälinjainen tukka ja toisaalta minä olen ihan liian laiska (ja kiireinen) laittamaan tukkaa mitenkään aamuisin - kun sen saa vaan harjattua takuista auki niin saa kelvata muillekin ;-)

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Magee tukka! Sopii sulle tosi hyvin!

Päivi kirjoitti...

Tosi kiva tukka (uskallatkos paljastaa, kenellä kävit?)!
Minäkin kadehdin ja ihailen tuollaisia selkeitä ja sileitä kampauksia, saati sitten siroja kasvonpiirteitä (t. nimim. hevosen naama). Mullakin riittää pyörteitä tukassa, ja yritän sitä kasvatella epätoivoisesti taas pidemmäksi. Pahin vaihe menossa (ei pitkä eikä lyhyt) ja hermot menee tähän harakanpesään...
No jospa se tästä :)

Suvi kirjoitti...

Kiitos kovasti kommenteistanne.

Oikeasti tämä on tosi helppo malli. Hiustenpesun jälkeen föönaaminen pää alaspäin. Sitten vähän päältä ja sutaisu hiuslakkaa. Ikinä en jaksais mitään kihartimia tai vastaavia.

Ja pakko myöntää, että mullakin on pää täynnä pyörteitä. Luulin että en voi leikata otsista, koska otsalla sivussa pyörrä (ainut paikka missä jakaus voi olla), mutta kummasti tuo tuossa pysyy kun kuivaa sen noin. Niskassa kolme pyörrettä. Yhdelle kampaajat aina suunnilleen nauraa (reilua?).

Kampaaja oli HiusPisteen uusi (ymmärtääkseni kalajoelta tullut työntekijä). Erittäin hyvää jälkeä tuli.