2010-01-03

Avatar

Elokuvien osalta aloitetettiin vuosi erittäin hienosti ystävien kanssa Perjantaina. Käytiin nimittäin katsomassa Avatar. Sen jälkeen käytiin vielä ulkona syömässä. Ja serkulla juomassa pannullinen teetä.
James Cameronin pitkään suunnittelema elokuva oli kyllä katsomisen arvoinen. Sopivassa määrin fantasiia ja toimintaa. Erittäin kaunista katsottavaa. Ja Pandoran planeetta oli upea. Pääosissa oli Sam Worthington ja Zoe Saldana. Worthington oli välillä omana ihmishahmona ja välillä Avatarina Na'vin ruumissa. Saldana oli koko elokuvan ajan Na'vina, sinisenä Pandoran asukkaana.
Elokuva kesti vajaa kolme tuntia. Silti kertaakaan ei tullut katsottua kelloa ja mietittyä kauanko vielä kestää. Ja Pandoran maailma oli luotu niin hienosti, että ei ajatellut ollenkaan miten se oli luotu ja toteutettu. Koko aika meni siis hyvin elokuvan tarinaan upoten. Minä siis pidin tästä erittäin paljon. Ja suosittelen kaikki katsomaan ja mielellään elokuvateatterissa, sen verran on visuaalisesti hieno.


3 kommenttia:

Paivi kirjoitti...

Kiva kuulla että sinäkin tykkäsit :) Onhan se 3 tuntia rankka urakka istua 3D-lasit päässä, mutta enpä minäkään kelloa vilkuillut - elokuva ei silloin voi olla huono!

Marika kirjoitti...

Poikani kävi tämän myös katsomassa ja kehui kyllä. Alkuun oli kai ollut vähän totuttelua 3D-laseihin, mutta oli kuulemma kannattanut käydä katsomassa.

Itsellä ei oikein tule yksinään lähdettyä, poikakin käy useimmiten kavereidensa kanssa (mikä yllätys! :D

Suvi kirjoitti...

Meillä täällä ei ole tuota 3D mahdollisuutta, joten se pitää sitten odottaa BD-julkasua, niissähän nykyään on monissa sekä tavallinen että 3D versio. Ainakin Coralinessa ja My Bloody Valentinessa (jota en kyllä ole vielä katsonyt, mutta aion uhrautua vielä sen tekemään).

Minä tykkään käydä yksin elokuvissa. Saa keskittyä ihan täysin vain elokuvaan.