2010-10-23

4 v.


Vietettiin eilen tytön 4-vuotis synttäreitä, oikea synttäripäivä on kyllä vasta huomenna sunnuntaina. Juhlat meni ihanan rauhallisesti sukulaisten seurasta nauttien. Ja mikä tärkeintä, tyttö oli tyytyväinen. Tarjoili koko loppuillan kahvia, kaakaota ja teetä pienenpienistä posliiniastioistaan jotka sai lahjaksi, vaaleanpunaiset Reino-tossut jalassa (myöskin lahja).


Koko viikko on ollut kiire. Kuntoilemaan en ole kerennyt kertaakaan. Yhtenä iltana olis ollut aikaa, mutta valitsin ennemmin elokuvateatterin. Olin niin väsynyt että kulutin jumpan sijasta muutaman tunnin Ryan Reynoldsin ja puuarkun seurassa (joo, todella piristävää). Ja pakko myöntää, että sen ihanan syksyajan jälkeen josta pidän paljon, tulee aina pieni loskakelimasennus. Kun tietää että seuraavat montamonta (en halua edes ajatella kunka monta) kuukautta on kylmä ja märkä, niin oikein mikään ei kiinnosta. Mutta nyt näyttää jo vähän talvelta (yöllä satanut kymmenen senttiä lunta), joten voi olla että tästä piristyn. Nyt voitais hypätä suoraan joulukuuhun ja nautiskella joulutunnelmasta, siitä sitten helmikuuhun ja pariisin matkaan ja sitten suoraan kevääseen.


Mukavaa viikonloppua kaikille.

Toivottavasti teilläkin näyttää ulkona yhtä kauniita kuin täällä meillä.

2 kommenttia:

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Onnittelut sinnekin 4-vuotiaalle :) Meidän tyttärillä on siis vain 4 päivää ikäeroa (omani on syntynyt 20.10.)

Marika kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut tyttärelle! Toivon minäkin että lumet tulisi mahdollisimman pian ja pääkallo-liukkaat kelit kestäisi vain hetken. Viikonloppuna Itä-Suomessa vieraillessa lunta oli niin paljon että siskon lapset tekivät lumiukon ja laskivat pulkalla mäkeä :)