2010-10-07

Riihimäen lasia eteisessäOlen laittanut eteistä vähän uuteen kuntoon. Toiselle seinälle laiton jo silloin viimesyksynä tuon tummansinisen Kiurujen yö tapetin ja ulko-oven maalasin vasta Tikkurilan värillä syklaami. Eteisen seinät pitää vielä maalata, kunhan jaksan. Pientä teippausta se vaatii, sillä haluan säilyttää puun ja pöllön.


Pinnatuolin maalasin myös pinkillä, tuoli oli talossa jo kun ostettiin se. Peili löytyi alennusmyynnistä kesällä, ja maksoi vain 40€. Vanhan pöydän ostin naapurilta, ja sekin sai uuden valkoisen maalin pintaan. Alkujaan se oli ruman ruskea. Viimelauantaina tein kävin kirpputorilla ja löysin juuri eteiseen (vai onko se sittenkin aula?) sopivan purkin valoille. Nyt kun illat on jo pimeitä, on ihana laittaa pieniä valoja sinne tänne. Inhoan nimittäin suuria kattovaloja. Purkki on Riihimäen lasin vanha lasitölkki. Kansi puuttui, mutta enhän olisi sitä tuohon tarkoitukseen edes tarvinut. Ja hintaa vain kolme euroa. Lattialla äidin noin kaksikymmentä vuotta sitten kutoma matto. Räsymatot on kauniita.


Ja eilen pääsin sittenkin kuntoilemaan. Kävin ensimmäistä kertaa Spinningissä. Se oli oikein mukavaa (ja hikistä). Musiikki ei kyllä aivan ollut tunnilla mun makuun, mutta eri ohjaajathan soittaa erilaista musiikkia. Menen siis toisenkin kerran.

6 kommenttia:

tiinanen kirjoitti...

Onpa hieno eteinen. Erityisesti aivan ihana toi ulko-ovi! Mäkin haluan tollasen. :D

bubble kirjoitti...

Ihanan näköistä :) Munkin silmä tarttui ekana oveen, oikeesti pinkki ulko-ovi?!! Mahtavaa!!!!

Heli kirjoitti...

Teillä on ihanan selkeää ja siistiä. Mun silmä siis tarttui ekana niihin!!

Mullakin on noita lasipurkkeja, ne on ollu lähinnä kynttilöiden säilytyspurkkeja. Taidan kuitenkin kans jossain vaiheessa virittää niihin noita valoja, ne on tosi nättejä tuolleen.

Suvi kirjoitti...

Mulle tuli ovimasennus. Miks kaikkien ovien pitää olla niin tylsiä täällä suomessa. Päätin sitten edes vähän saada tuosta meidän ovesta kivemman.

Tykkään että tavarat on paikoillaan ja että niitä on melko vähän tai ainakin kohtuudella. Mutta näkisittepä työhuoneen vaikkapa just nyt. Tavaroiden vähyys ja siisteys on kovi kaukana.

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Tykkään tosi paljon teidän kodin värikkyydestä ja tuo ovi on kyllä super mahtava! Ihanaa värienkäyttöä!

Riihimäen lasia löytyy meiltäkin I H A N jokapaikasta! Meillä ei taida olla huonetta tai kaappia josta lasia ei löytyisi ;D Täällä sitä tosin on runsaasti saatavillakin...

Marika kirjoitti...

Riihimäen lasipurkit on minunkin mieleen. Niistä pyydetään vain usein kirpparilla hirmuisia summia :( Yksi suuri purkki minulla on myös tunnelmavalona... olen täyttänyt sen kävyillä ja valosarjalla :)

Aivan ihana eteinen!