2010-10-03

Kellarissa

Kun kolme ehkä vähän vinksahtanutta kaverusta miettii tekemistä lauantai illalle, voi tiedossa olla jotain todella järkevää. Oltiin siis kameroiden kanssa muutama tunti remontissa olevassa kellarissa. Hieno valaistus, karut betoniseinät ja yhdet tikkaat, hyvin vähällä saa meidät lähes naurukuoleman partaalle.


Saatiin aikaiseksi erittäin hienoja kuvia (ainakin siis meidän mielestä). Oli myös hyvin järkevää kieriskellä pitkin lattioita ja seiniä mustat vaatteet päällä, nyt ne on ehkä hieman vaalean betonipölyn peitossa. Mutta tärkeintähän oli se, että meillä oli hauskaa ja saatiin edes vähän jotain erilaista tehtyä. (Jalassa uudet ihanan leveälahkeiset Benettonin farkut.)


8 kommenttia:

bubble kirjoitti...

Mä en oikein hahmota kaikkea, mutta hienoja kuvia!!

piparminttu kirjoitti...

Hienoja kuvia!
Äärettömän hyvää vartalon hallintaa, vai oliko siellä sittenkin "kattolamppu" lattiassa? Tai seinällä? Paljasta, tai älä, mutta kuvat on hienoja silti ;)

Marika kirjoitti...

Aivan mahtavia kuvia! Voin vain kuvitella kuinka hauskaa teillä on tuolla ollut. Uskomattomia asentojakin, hienoja kuvakulmia.

Anonyymi kirjoitti...

Miten ihmeessä, kerro heti?! :o katossa?

tiinanen kirjoitti...

Ihan mahtavaa!:D

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Hauskoja kuvia! :D

Suvi kirjoitti...

Ehkä se lamppu oli sittenkin siellä lattialla. Ja vartalonhallinta oli hukassa. Mutta meillä oli kivaa ja saatiin aikaan myös kivoja kuvia.

Anonyymi kirjoitti...

onko tolla tyypillä joka ontossa ekassa kuvassa sun kans blogia? :D näyttää nii tutulta...