2010-10-25

NautinNyt tuli vietettyä oikein kunnollinen äläteemitään-sunnuntai. Aamupäivän isuin tietokoneella ja surffasin netissä. Haaveilin matkoista, luin blogeja ja vain loikein sivuilta sivuille päämäärättömästi. Ruokana oli viikolla tehytä kasviskeittoa ja perjantain synttäreiltä jääneen täytekakun rippeet.


En mennyt edes jumpalle, vaikka se suunnitelmissa olikin. Halusin olla koko päivän kotona kotovaatteet päällä (välihousut, huppari ja villasukat). Sen verran tein jotain hyödyllistäkin, että laiton pyykkiä koneeseen ja nostin ne kuivumaan. Minulla on tapana kerätä kaamea kasa vaatteita ja sitten pestä pyykkiä muutama koneellinen kerralla. Saa pitää pyykinpesusta aina melkein viikon tauon. Nyt oli laiska ja pesin vain yhten koneellisen. Ja jos sen voi hyödylliseksi laskea, niin kasvonaaminkin laitoin naamalleni.


Iltasella muun perheen mentyä urheilemaan otin kirjan ja nautin siitä täysin hiljaisessa talosso. Vain lämpöpattereista kuului pieni suhina. Kirjan seuraksi kupillinen Starbucksin kahvia (serkku toi matkala niitä pieni pikakahvipusseja).


Myöhemmin illalla nautin vielä Russell Crowen seurasta elokuvassa A Good Year. Aina hyvälle mielelle saava elokuva, jonka olen katsonut moneen kertaan. Elokuva saa aikaan matkakuumeen Etelä-Ranskaan Provenceen.


Nyt on vain pakko aloittaa taas uusi viikko. Kaupassa on pakko lähteä käymään. Ja työihinkin on liukasteltava. Illalla saan toivottavasti raahauduttua myös kuntosalille.

9 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta päivältä!

tiinanen kirjoitti...

Sellainen on hyvä päivä. Ja kuvakin on hieno! :)

Christina kirjoitti...

Tuollaiset sunnuntait onkin ihan parhautta. :)

hietzu kirjoitti...

Vietin miltei samanlaisen joutilas-sunnuntain.Yöpaita päällä puolille päivin,jonka jälkeen asu vaihtoi yhtä rentoon oloasuun. Surffailin netissä ja luin blogeja. Katsoinpa jotain telkkarista tulevia uusintojakin. Luin kirjaa, mutta en tehnyt senkään vertaa kotitöitä kuin sinä. Ihana joutulaisuus!

Tämä viikko aloitettiinkin sitten ihan uudella tohinalla ja energialla,kun oli viikonloppu ladattu akkuja. :)

Olen usein hypistellyt tuota A Good Year -leffaa käsissäni,mutten ole sitä koskaan katsonut.Nyt kai pitäisi.Rakastan hyvänmielen elokuvia <3

Virkistävää alkautta viikkoa :)

Suvi kirjoitti...

Hietzu, kannattaa katsoa tuo A Good year, juuri sellanen hyvänmielen elokuva. Mun on pakko kahtoa niitä nyt, että jaksan tämän tympiän alkuloskatalven yli. Sitten kun on lunta kunnolla ja pakkasta, niin alkaa jo helpottaan. Ja joulu on ihan.

Marika kirjoitti...

Kuulostaa oikein loistavalta sunnuntai-päivältä!

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Ai kun kuulosti ihanalta päivältä! Just noin pitää (pitäisi) tehdäkkin aina välillä! Ottaa omaa aikaa itselle!

Suvi kirjoitti...

Turhan usein sitä vain vapaapäivät menee niiden rästissä olevien juttujen tekoon. Vähintään kerran kuukaudessa pitäis pitää äläteemitään-päivä.

ahsan leahi Zaheer kirjoitti...

Gmail To Free Phone Call
 http://gmailtofreephonecall.blogspot.com