2010-10-10

Mukavaa

Image and video hosting by TinyPic
Neule- Only (ihan uusi)
Legginsit- H&M
T-paita- Iron Man kuvalla (ite tein)
Pipo- Puma
Villasukat- ite tein
Kengät- Esprit (kirpparilta)


Eilen oli hyvä päivä. Kirpparilta löysin Espritin tummanruskeat mokkasaappaat hintaan 10€. Hyvä hinta lähes käyttämättämistä kengistä. Etsin kyllä mustia ja mielummin ei mokkanahkaa olevia, mutta kyllä nuo saa nyt luvan kelvata. (Jos ei sitten vastaan tule jossain juuri niitä oikeita.) Ja kauan olen metsästänyt myös mustaa pitkää neuletakkia. Kyllähän niitäkin kaupat pursuaa, mutta kun halusin juuri sen oikean. En halunnut sitä ihan kivaa, vaan sen mistä oikeasti tykkään. No, eilen löysin sitten senkin, ihanan mustan neuletakin, merkiltään Only. Tällä selviydyn talvesta (ja toivottavasti useasta talvesta eikä vain yhdestä).




Illan vietin serkun ja Iron Man 2:n seurassa. (Kolmas kerta kun näin elokuvan, ja edelleen se on hyvä.) Tehtiin ruoaksi herkullista ja helppoa pinaattituorepastaa kera graavilohen ja pippurituorejuuston. Jälkkärinä vähän Häagen-Dazsia ja elokuvan kanssa kulho popcorneja. (Tänään on pakko mennä jumpalle!) Oli siis oikein mukavaa ja rauhallista. Tällaisia iltoja lisää kiitos.

7 kommenttia:

June kirjoitti...

Ihanat villasukat!! Mitä lankaa käytit? Ja teitkö ihan perusohjeella (mikä löytyy esim. joidenkin lankojen paperisen tietonauhan toiselta poulelta)? Mä niin haluaisin tehdä itelleni pitkät villasukat, mutta oon surkea siinä. Aina niistä tulee ihan kummalliset. Nyt sentäs kaivoin langat kaapista ja aloin virkata itelleni uusia superpakkaslapasia. Muutenkin virkkaus on ehkä enempi mun juttu ku neulominen. Mutta virkkaamalla ei valitettavasti oikein voi tehä villasukkia :/

Neuletakkiki on kiva, kattelin samaa mutta haluan sellasen missä on toisenlaiset taskut.

Anonyymi kirjoitti...

Vau, mielettömän kivat villasukat ja kengät! :)

Suvi kirjoitti...

Sukat kudoin Novitan Nalle langalla ja värinä oli talvi. Tuli kätevästi nuo raidat lankaa vaihtamatta. Malli on muistaakseni aivan perus. Alotussilmukoita 52. En muista kavensinko nilkan kohdalla ollenkaan. Työn alla on nyt vihreät samanlaset. Viimetalvena tein monet pitkät sukat. Blogissa on niistä kuviakin viime talvelta. Mutta en muista onko mitään ohjetta. Ei muuta kuin puikot heilumaan.

Marika kirjoitti...

Aivan ihanalta tuo ilta kuulostaakin (ja tuo ruoka, nami!). Minäkin iskin silmäni noihin sukkiin heti, kauniit ovat.

Heli kirjoitti...

Vaatteesi on taas niin kivat!! Ihan mun makuun tää asusi. Mietin mahtaako mulla olla aika samanlainen neuletakki.. se mun on kyllä sellasta tosi ohutta.

Suvi kirjoitti...

Heli, tuo neule on sellasta melko ohutta neulosta. Takana selässä menee sauma, vetoketjulliset taskut ja hioissa on napit ja sellanen nauha jolla vois lyhentää hioja vähän. Minä ainakin tykkään kovasti. Niitä oli myös tummanharmaana (joka olis myös kiva).

Heli kirjoitti...

Ei se sitten taidakaan olla samanlainen kuin mulla. Sain omani serkkutytöltä, tykkään kovasti vaikka harvemmin tulee pidettyä.