2009-02-22

Ärsyttää


Voi ettäkö voi ärsyttää:


 • Suihkun hanasta tippuva vesi.
 • Pyykistä nurinpäin tullut märkä t-paita.
 • Kädestä tippunut pyykkipoika.
 • Mustaks palaneet kanat, jotka miehen mielestä on aivan terveellistä syödä.
 • Kun tietokone on niiiiin hidas.
 • Riehuvat lapset.


  Listaa vois jatkaa vaikka kuinka. Taitaa olla se aika kuukaudesta, kun kaikki ärsyttää. Onneks olen menossa just serkulle käymään. Siellä piristyy aina.

 • 5 kommenttia:

  KukkaRullaMaaria kirjoitti...

  Ai kun niin tuttua... hih :D Toivottavasti piristyit serkkusi luona :D

  Anonyymi kirjoitti...

  Onkohan tuo "hermojen kiristys" tiettyyn aikaan kuusta sukuvika?:). Mulla kiristää muutaman päivän kuussa niin että voisin ampua jonku;). Onneks se on jo tältä kuulta ohi.. T: Satu

  Suvi kirjoitti...

  Nyt on taas normaali olo. Ehkä elokuva, karkit ja pitsa vähän helpotti oloa. Ens kuussa sitte uudestaan aseet esille.

  MiaO kirjoitti...

  Tuli tuosta palaneesta kanasta mieleen, että meillä se tuppaa olemaan vähän toisin päin. Mies on niin kova kanafani, että hädin tuskin malttaa paistaa kypsäksi asti. On hieman monta kertaa ärsyttänyt, kun lautasella lilluu verinen kana. Ja aina osuukin juuri mun kohdalle se kaikkein raain. Nykyään en edes suostu syömään mieheni paistamia kanoja, kun ne ei kuitenkaan ole koskaan tarpeeksi kypsiä minulle. :/ Sikäli mustaksi kärähtänyt kana vois olla jo riittävän kypsä...

  Luin tuosta tuoreimmasta postauksesta, että olet jo piristynyt. Kiva. Tuollainen setti on kyllä oiva ase mielen virkistämiseksi. ;P Pirtsakkaa viikkoa!

  Suvi kirjoitti...

  Pelkään aina että kana ei ole tarpeeksi kypsää. Ehkä just sen takia se on monesti mustaa, jos pannussa paistaa. Yleensä teen sen uunissa, mutta nyt oli kiire.