2009-02-16

Kummitustalo

Aivan tässä meidän lähellä, parinsadan metrin päässä on autiotalo. Se on ollut tyhjillä jo varmasti kymmeniä vuosia. Naapuri tiesi kertoa, että joku sitä oli alkanut vuosia sitten remontoida, mutta homma oli jäänyt kesken jostainsyystä. Taloon kuuluu isoja ulkorakennuksiakin. Talo näyttää vähän kummitustalolta. Siinä on monia ovia ja kellareita. Kesällä koko talo on piilossa lehtipuiden takana, enkä edes ollut huomannut koko taloa kuin vasta parivuotta sitten. Olisi mielenkiintoista päästä tutkimaan tuota talovanhusta. Surullista, että se taitaa lahota tuohon paikalleen.


6 kommenttia:

Christina kirjoitti...

Hui, autioissa taloissa on aina jotain tosi pelottavaa - ja silti jotain tosi kiehtovaa. Varsinkin vanhoissa ja rapistuneissa!

Suvi kirjoitti...

Aina kun tulee ajeltua maakunnissa, näkee paljon rapistuneita ja hylättyjä taloja. Tulee väheän surullinen ole niiden takia. Ja olis kiva mennä tutkimaan jos sieltä löytyis jotain kiinnostavaa.

Heli kirjoitti...

Ihana, kamala talo. Tollaset aarteet ois niin mahtava pystyä laittamaan kuntoon. Olispa rikas..

Suvi kirjoitti...

Tuo talo alkaa olla varmasti jo niin laho, että rahaa varmasti tarvis aikalailla sen kunnostukseen. (Ja ehkä hiukkasen enempi sitä kärsivällisyyttä kuin multa löytyy.)

Anonyymi kirjoitti...

Missäs päin maailmaa tämä kyseinen hökkeli mahtaa sijaita?

Anonyymi kirjoitti...

ihquu..siis vau vanha ihan romanttinen ja idyllinen mesta. iha ulee isopapan lande mesta mielee.

tosta sais ihqun. vähä uutta maalia ja rakkautta. Siel ois sit kiva rakkaan kanssa jouda hehkuviiniä ja syödä ostereita. tai sitten vaan polttaa koko vitun paska maantasalle. ROMANTIIKKA VITTUUN JA ROPSI PERSEESEEN !!!