2009-02-27

Kaupungilla

Kävin eilen päivällä kaupungilla. Kirpputorilta löysin Tupperwar taikina-siivilä-kulhosysteemin (4,50€), pojalle uuden (kulutetun näköinen ja vielä hiukka liika ison) t-paida (0,50€), tytölle Ecco Gore-tex mokka saappaat (5€) ja itselle harmaan polka dot paidan (1€).
Kaupungilta mukaan tarttui myös Shia LaBeouf elokuva ja hauska tehtävä/arvoitu-kirja. Löysin vielä melkohyvän mustan neuleen (JC 13€). Sitää kuvaa sitten kun laitan päälle.
Leivoin vielä iltasella sämpylöitä ja patonkia. Molemmista tuli herkullisi, vaikka patonkitaikina olis saanut olla vähän löysempää. En tehnyt patonkia pelkästä vehnästä, vaan laitoin sekaan sämpyläjauhoja. Ehkä enskerralla koitan pelkällä vehnällä. Se olis sitten vain herkuttelulaipää, eikä kovin terveellistä.


Tänään olis tarkoitus:

 • Siivota
 • Laittaa pyykkejä koneeseen ja hyllyyn
 • Tehdä ruokaostokset marketissa
 • Mennä ravintolaan syömään
 • Käydä tunnin kävelyllä
 • Katsoa elokuva


  Mukavaa viikonloppua kaikille!

 • 4 kommenttia:

  miia kirjoitti...

  Onpas herkullisen näköistä patonkia! Tyhmä kysymys, mutta saako patonkiin nuo halkeamat tekemällä viiltoja raakaan patonkiin? :) En ole ikinä patonkia itse tehnyt, mutta nyt tuli houkutus kokeilla!

  KukkaRullaMaaria kirjoitti...

  Kiva löytö tuo pilkkupaita! Ja kiva jos siellä ollaan tervehdytty :D

  M'man kirjoitti...

  On tuo sinun bannerisi niin hieno. :) - eika taustamusakaan hullumpaa ( olen myos duffy fani) ;))

  Piti siis sanomani, etta mukavaa vkonloppua sinullekin :)

  Suvi kirjoitti...

  Just ennen uuniin laittoa kun tekee viillot terävällä veitsellä, niin pitäis onnistua. Oli ekakerta kun tein patonkia. Ja kyllä kannatti tehdä.

  Suunnilleen ollaan terveenä. Poika tuli nyt vuorostaan kuumeeseen, mutta itse olen jo paremmassa kunnossa. Eiköhän tämä tästä.

  Kävin viimekäesänä Pariisissa ja kuva on siltä reissulta. Syötiin patonkia lähes jokailta tuolla Louvren pyramidilla. Tulee kyllä mukava olo kun tuota kuvaa ketselee.