2009-02-11

Päivä auringossa

Oltiin tänään päivä mummulla ja pappalla. Kokopäivän paistoi ihana kevätaurinko, huomaa kyllä selvästi päivän pitentyneen.


Kuvassa oleva musta vakosamettihame on uusi. Tai oikeastaan vanha, koska ostin sen kirpputorilta. Ruskea neuletakki on jo monta vuotta vanha. Tarvitsisin samanlaisen uuden, mutta en ole vastaavaa löytänyt. Pitäisi olla paksua ja pehmeää puuvillanaulosta. Hyvin istuva malli ja isoilla napeilla. Sellaisen metsästys siis jatkuu, siihenasti kun löydän uuden käytän tuota vanhaa nyppyistä. Se on ihana.
Neuletakki- H&M ikivanha
Hame- Tommy Hilfiger (kirpparilta)


Paikkakunnan ainoassa leffateatterissa oli tänään 5€-päivät. Koska teatteri on lähes konkurssinpartaalla (ainkin huhujen mukaan), niin täytyhän sinne raahautua. Ainut elokuva johon minun aikatulut sopi oli Twilight. Kävin siis katsomassa sen. Jo kolmannen kerran.

5 kommenttia:

Laiza kirjoitti...

Minulla on aikalailla samanlainen neuletakki, se vain on oranssi. En ole sitä aikoihin käyttänyt, mutta nyt kun sen taas muistin, niin voisin laittaa sen vaikka jonakin päivänä töihin päälle. Siellä tahtoo välillä olla vähän kylmä, niin on kiva jos on jokin neuletakki tavallisen paidan päällä.

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

No... oliko hyvä leffa :D :D :D Ja hei kunnon kannustusmeininkiä sinulta tuon leffateatterin suhteen!!!

Suvi kirjoitti...

Pakkohan siellä oli käydä. Ihmeen vähä oli silti ihmisiä halvoista hinnoista huolimatta. Lauantaina olis 6€-päivät, mutta pojalla on just sillon 5-vuotis synttärit, joten en sitten pääse. Toivottavasti ihmiset kävis enempi, että teatteri pysyis pystyssä. Ja toivottovasti joku Finnkino ostais sen puljun, ehkä ketju kumminki pärjäis paremmin kuin yksityinen.

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Meidän kylällä on kanssa semmonen joku pikkuketjun teatteri ja senkin olemassaolo kiikkuu ja kaakkuu...

Noissa pikkuteattereissa on kyllä se "oma" tunnelma, mutta ei niitä ihan noihin Finnkinon teattereiden tasoon voi eikä kannatakaan verrata!

Viikonloppuja ja hyviä juhlia teille!

Suvi kirjoitti...

Joo tunnelmallinen tuo teatteri kyllä on. Ja äänilaitteet on uudet ja penkit tosi hyvät. Mutta ei kyllä mikään jättisuuri ole. Kakkossali on ehkä surkeuden huippu, mutta onneks tuo isompi sali on hyvä.

Hyvää viikonloppua myös. Syödään kakkua ihan hurjasti.