2009-02-06

Eteiseen kasvoi puu

Jo pitkään on mielessä ollut maalata eteiseen puu. No, tänään sen sitten sain tehtyä. Seinä on vaaleanvioletti ja puu on valkoinen. Saa olla näin siihen saakka, että innostun taas jostain toisesta väristä seinälle. Ihan tyytyväinen olen tuohon graafiseen jälkeen. Ja poikakin sanoi, että äiti on paras puuntekijä. Nyt on hyvä mieli.
Käytiin vielä illalla äitillä juomassa synttärikahvit. Ja ilta pyhitetään taas Angelille ja kumppaneille. Ihan huippuhyvä sarja. (Kiitos Niina-serkulle tästäkin tuttavuudesta).

7 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Tyylikkään näköinen puu, hieno!

MiaO kirjoitti...

Vau! Onpas upea puu! Todella hieno ja graafinen. Ottaisin mieluusti tuommoisen omaankin kotiin. Osuttiin näköjään kommentoimaan Piparmintun kanssa melkein yhtä aikaa. :)

Suvi kirjoitti...

Kiitos! Yllättävän hyvä siitä kyllä tuli. Eikä aikaakaan mennyt kovin paljon.

Joviale kirjoitti...

Hieno! :) Olisipa itselläkin koti, jota saisi laittaa.

Liittyen aiempiin postauksiisi hotellinne on kyllä hyvän hintainen ja itsellä on ainakin todella hyviä kokemuksia edullisistakin paikoista. En tiedä missä hotellinne on, mutta usein hotellin sijainti/alue, on tosiaan viihtyvyyden kannalta hyvinkin tärkeä tekijä. Toisinaan se kaikkein tärkein...

Suvi kirjoitti...

Viimekesänä oltiin saman hintaluokan hotellissa lähellä care du nordia. Metroasema oli ihan vieressä, niin siitähän sitten pääsi minnevain. Nyt hotelli on myös aivan metroaseman (Oberkamph) vieressä Maraisin laitamilla.

Päivi kirjoitti...

Upea puu!
Mä mietin raksalla laitanko omaan huoneeseeni puun, elefanttien silhuetin vaiko molemmat ;)
(Kun vaan jostain löytäis tarpeeksi simppelin mallikuvan, minkä vois heijastaa seinälle...)

Suvi kirjoitti...

Tollanen puu on tosihelppo tehdä. Eikä tarvi mitään mallia. Maalarinteipillä vain rajaa ääriviivat ja sitten sutii pari kerrosta maalia ja lopuks irrottelee teipit.