2009-02-03

Aurinko paljastaa kaiken

Talviaurinko paistaa monen harmaan päivän jälkeen. Ja ikkunat näyttää niin paskasilta, kun niitä ei olis ikinä pesty. Ja jokapaikassa näkyy pölyä ja likatahroja. Mutta mielummin aurinkoista kuin synkkää. Harmi vain että olen kuumeessa ja muutenkin jokapaikkaa kolottaa. Pitää silti raahautua tytön puheterapiaan. Tämä päivä siis pyhitetään sohvalle ja telkkarille.


3 kommenttia:

Milli kirjoitti...

Ärsyttävä flunssa-aalto. :( No, toivottavasti pysyisi sitten kevään terveenä, kun nyt sairastaa.

MiaO kirjoitti...

Voin lohduttaa, että täällä Pekingissä vasta karua onkin. Pölyä ja vaikeasti siivottavaa tummaa tomua kertyy ihan käsittämättömän nopeasti. Yhdessä taloudenhoitajan kanssa puunataan, mutta siltikään ei pysy kämppä siistinä kuin yhden päivän, korkeintaan kaksi. :/ Ja kaikkihan se näkyy ympäri vuoden, kun ei ole sitä pohjoisen kaamosta. Turhauttavaa... :/

Suvi kirjoitti...

Äiti (on siis sairaalassa töissä) sanoi just että influenssan oireet. Kiva. Ollan sitte kunnolla kipeitä. Aion syödä purkillisen c-vitamiinia ja parantua sen voimin.

Ja onneks tämä lähes vaakatasossa paistava aurinko on vain hetken meillä. Kohta paistaa jo paljon korkeammalta. Kesää odotellessa.