2009-02-22

Tropic Thunder

Eilen kävin illalla serkulla. Höpöteltiin juttuja ja naurettiin. Syötiin Naan-leipää (ja karkkejä). Leipä taisi olla Pirkka-merkkistä. Ehkä koitetaan tehdä joskus ihan itse alusta asti tuota leipää.


Kätsottin myös elokuva Tropic Thunder (2008). Meillä oli jo toinen elokuva valittuna, mutta vaihdettiinkin se tähän hetkenmielijohteesta. Pääosissa loistivat Robert Downey Jr, Ben Stiller ja Jack Black. Myös monet muut hyvät näyttelijät teki hienot roolit. Yksi parhaista ehkä Tom Cruise kaljuuntuneena ja tanssivana leffapomona. Myös ekstrat ja alun trailerit oli hauskoja. Yllättävän hauska elokuva.


3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Kävin kattomassa kouluporukan kaa ton leffassa, olin ihan pihalla siitä :D En tiennyt etukäteen siitä mitään. Nauroin joillekin jutuille ja idea oli hauska mutta jotkut vitsit meni niin överiksi et olin vaan suu auki, esim se irronnu pää :D

Anni kirjoitti...

Oli muuten pakko jättää tää sivu auki kun on niin kivaa musiikkia :)

Suvi kirjoitti...

Oli kyllä välillä vähän sekavaa. Ja jotku jutut meni tosiaan ihan yli, esim. just se irronnut pää. Mutta ehkä se juttujen ylivieminen olikin elokuvan juttu. Tämä oli hyvä sellanen "aivot narikkaan" elokuva.