2009-02-24

Sukulaisten kanssa

Eilinen päivä oltiin mummulla ja pappalla. Tädin perhe oli myös siellä. Mukana myös Mari-serkku. Kun paikalla kerta oli lapsenvahteja, käytiin miehen kanssa kahdestaan hiihtolenkillä. Mummun ja pappan vieressä on mahtavat hiihtoladut Rajakalliolla. Monta hurjaa mäkeä ja hienot maisemat. Lähes tunnin lenkki tehtiin. Sykemittarin mukaan keskisyke oli 154, ei mitään kevyttä siis. Ilta vietettiin sitten yhdessä sukulaisten kanssa.


Kotona piti vielä viritellä postin tuoma Playstation3 paikoilleen. Hyvin se näytti elokuvia pyörittävän. Mies ja poika oli melkoinnoissaan myös laitteen peliominaisuudesta. Itse en ole oikein tuota pelipuolta koskaan oppinut. Mutta ehkä vielä jotain peliä koitan.


Tänään olis taas tarkoitus viettää ilta sukulaisten kanssa. Tätini on vuokrannut mökin hiihtolomaksi merenrannalta. (Kuvat viimevuodelta samasta paikasta.) Joten hyökkäämme sinne koko suvun voimin paistamaan vohveleita. Luvassa siis hauska ilta.
1 kommentti:

piparminttu kirjoitti...

Alka tehdä mieli lähteä hiihtämään, kun olen näitä sun hiihtolenkkejä lueskellut. Onneksi ensi viikolla on ihan loma sitä varten! tai ainakin sillä nimikkeellä..