2009-02-25

Maisemia ja rakentelua

Tänään oltu vain kotona, vaikka ulkona on mahtava ilma. Mulla vähän vilunen olo ja kipeäkurkku. Ei viitsi lähteä hiihtämään tai retkelle. Jotain silti olen tehnyt. Sain rakennettua vanhaan apteekkarinlipastoon pari hyllyä laatikoiden tilalle. Tarvittiin vain pätkä listaa, laminaattia, muutama naula, vasara ja saha. (Kuva huomenna.) Lipaston päällä oli vanha telkkari ja pleikkari. Nyt lisäsin hyllyille vanhan dvd-soittimen ja digiboxin. Nyt voi sielläkin katsoa elokuvia. Tai telkkaria, kunhan saan ensin talon ulkoseinällä olevasta antennijakajasta asenettua takkahuoneen antennin paikoilleen.


Kuvat eiliseltä mökkireissulta. Tädin perhe ei tullutkaan, kun olivat tulleet sairaaksi. Mukava ilta oli silti. Paistettiin serkun kanssa iso pino vohveleita. Tein taikinan jo kotona valmiiksi. Laitoin sekaan vichyä, talkkunajauhoja ja ruisjauhoja normaaliaineiden lisäksi. Tuli oikein hyviä. Serkku toi vielä vaniljajätskiä vohveleiden päälle.


3 kommenttia:

MiaO kirjoitti...

Aivan upea kuvasarja! Ihastuttavat sinisen sävyt. Voi kun niin kaipaan tuollaisia maisemia. Lunta ja jäätä silminkantamattomiin. ... Ja vohveleita, nam! ;P

miia kirjoitti...

Kauniita kuvia! :)

Suvi kirjoitti...

Tuo sinisyys on kyllä ihanaa, ja jäätä horisonttiin asti. Nyt on paras aika talvesta.