2009-02-01

Rakkautta & anarkiaa x 2

Tänään on ollut kotopäivä. Täti ja serkkuni (2½vuotta) kävivät päivällä kahvilla ja mehulla. Ja pakastimesta löytyi vielä Unelmatorttua, joten saatiin vähän herkutella. Lapsilla oli hauskaa ja melutaso oli hetken melko korkea. Kerettiin puhellakkin tädin kanssa, mikä on aina mukavaa.


Päivän ruokana oli minulle sushia ja lapsille ja miehelle makaronipataa. Mies kyllä maistoi sushia, ja ihme kyllä pitikin siitä (hänen lempiruokaa on perunat ja jauhelihakastike). Tein ensikertaa sushit ihan itse. Riisi olis saanut olla kosteampaa, muuten kyllä onnistui ihan hyvin.
Eilen katsoin kaksi elokuvaa. Ensimmäinen oli 2 Päivää Pariisissa. Pääosassa Julia Delpy ja Adam Goldberg. Hauska ihmissuhdekomedia vuodelta 2007. Viihdyttävää ja kevyttä katsottavaa.
Toinen elokuva oli Hinnasta viis - Hors de prix vuodelta 2006. Pääosassa yksi suosikki naisnäyttelijäni Audrey Tautou ja minulle tuntematon Gad Elmaleh. Romanttinenkomediassa täynnä yleellisyyttä ja huijausta. Pidin tästä kovasti.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen pyöritellyt tuota 2 päivää Pariisissa pari kertaa käsissäni ja miettinyt olisiko vuokrauksen arvoinen. Itse kun en noista romkomedioista niin tykkää. Mutta jos se on hauska niin taidan ottaa projektiksi ;O)

Suvi kirjoitti...

Ei silti niin hyvä, että sen omakseni ostaisin. Aikahyvin kuvas eurooppalaisten ja amerikkalaisten asenne eroja.

Sari kirjoitti...

Hih, mieheni tykkää jauhelihakastikkeesta ja perunoista, mutta kokeili kumminkin... Niin tyypillinen suomalainen mies ;-) Mut hei, kokeili sentään!

En ole muuten nähnyt kumpaakaan noista mainitsemistasi leffoista, laitetaan korvan taakse.

Suvi kirjoitti...

Kait se on sitten aika tyypillinen suomalainen, perunaa ja ruisleipää ei voita mikään.

Pidin kyllä molemmista elokuvista, mutta varsinki tuo Hinnasta viis oli mielestäni hyvä.

Anni kirjoitti...

Tuo Hinnasta viis on ihana leffa, mutta tottapuhuen katsoisin varmaan kaksituntisen pesuainemainoksenkin jos siinä olisi Audrey Tautou...