2009-06-21

Ale löytöjä

Kävin kaupungilla katsomassa vähän alennusmyyntejä. Ja sainkin melkein kaikki mitä tarvitsin. Miehelle pitäis löytää vielä kivoja t-paitoja ja itselle legginsit, mutta eipä niillä nyt mikään kiire ole.


Farkut- Only
Neule- H&M
Korvakorut- Aarikka


H&M kauppasi organic cotton t-paitoja 3€ hintaan, joten ostin kaksi itselleni. Myöskin musta trikoohame löytyi alennuksesta viidellä eurolla. Objectin kellohelmainen hame oli 16€, ja juurikin sellainen mitä olen etsiskellyt kesähameeksi, joten sen ostin myös. Ja Anttilasta löytyi muutama elokuva. Iron Man extramateriaaleineen oli pakko ostaa.


6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Täytyiskin mennä alennusmyynteihin. Olis aika paljon hankittavaa.. ensin vaan pitäis katella lasten (ja varmaan aikuistenkin) vaatteet läpi..

Tuo harmaa mekko näyttää tosi kivalta!!

Tarja kirjoitti...

Olen viettänyt viimeisen reilun tunnin ajan netissä lukemassa sinun mielenkiintoista blogia. Kiitos näistä hetkistä!

Paivi kirjoitti...

Voi kun itsekin ehtisi alennusmyynteihin ennen kuin kaikki kivat loppuu ;-)

Ihania nuo löytämäsi mekko ja hame! Ja Iron Man on loisto-ostos :)

Tarja kirjoitti...

Tuli mieleen, kun tänään jatkoin blogisi lukemista, että jos haluat niin olisi tosi ihanaa nähdä enemmän kuvia kodistasi! Vaikuttaa niistä kuvista, joita olen nähnyt erittäin kotoisalta.

Suvi kirjoitti...

Lapsille ei tarvi ostaa mitään nyt alennuksista. (Ainakaan muistaakseni, pitää ehkä käydä nuo kirppareilta ostatetu vaatteet taas läpi. Niitä kun aina kertyy.)

Hyvä ideä tuo kodin esittyly. Viimeistään syksymmällä teen sen. Ja mukavaa jos joku on viihtynyt juttujani lukisessa.

Tarja kirjoitti...

Innolla jään syksyä odottamaan. Siihen asti onneksi saan nauttia kirjoituksistasi. Hyvää, aurinkoista ja lämmintä kesää sinulle ja perheellesi!