2009-06-11

Suklaatuutti

Kuusesta oli paleltunut tuoreet kärjet yöpakkasten aikana. Osaksi voi olla kuivuuskin syynä. Vaikka muualla sataisi kuinka, niin Mummulla ja Pappalla on poutaa. Aina liian kuivaa. Tänään kyllä satoi vähän, ja sekös riemastutti. Oli ihana kesäsadetuoksu.


Maalausurakka saatiin tänään valmiiksi, eikä mennyt edes niin kauaa kuin ajattelin. Kerettiin vielä kaupassakin käymään. Ostettiin Pingviini-tuutteja paketillinen, ja herkuteltiin.
Eilen illalla jaksoin katsoa vielä yhden elokuvan digiboxilta. Good Will Hunting (1997). Ohjaus Gus Van Santin ja näyttelijöinä mm. Matt Damon, Robin Williams ja Ben Affleck. Elokuvan on käsikirjoittanut Damon ja Affleck, josta he voittivat myös Oscarin. En muistanutkaan kuinka hyvä tämä elokuva on, viimenäkemisestä taitaa olla yli kymmenen vuotta. Kaikki matemaattiset elokuvat kiehtoo aina, itsekkin kun siitä pidän. Myös tällaiset selviytymistarinat on aina hienoja.
Ja taas on Conan O'Brien saanut minut koukkuun täysin päättömillä jutuillaan. Joku hänen huumorissaan vain viehättää. Vasta muutaman jakson olen katsonut uutta The Tonight Showta, ja vaikuttaa aivan hyvältä. Tai ehkä ajankohta (yli keskiöyn) vain tekee sen, että pidän siitä. Siihen aikaan kun ei tuo järjenjuoksu ole aina parhain.


Ei kommentteja: