2009-06-15

Kaksi elokuvaa

Kaksi elokuvaa. Pariisi elokuvan katsoin Perjantaina ja toisen serkulla eilen kyläillessä. Nyt pitää yrittää katsoa monta pariisi aiheista elokuvaa ennen matkalle lähtöä. Jos joku tietää hyviä sellaisia, niin ottaisin tiedon mieluusti vastaan.


Yes Man (2008). Ohjaus Peyton Reed ja pääosassa Jim Carrey. Hauskaa komediaa Carreyn perinteisen naamanvääntelyn kera. Ei silti täyttä räkänaurua, vaan välillä aivan asiaakin. Voin hyvin suositella.


Pariisi, rakkaudella (2006). 18 episodia rakkaudesta, joka joka tapahtuu pariisissa. 22 eri ohjaajaa ja useita näyttelijöitä mm. Natalie Portman, Gena Rowlands, Juliette Binoche, Maggie Gyllenhaal, Steve Buscemi, Bob Hoskins, Marianne Faithfull, Emily Mortimer, Nick Nolte, Elijah Wood. Hauskoja ja erikoisia pätkiä. Nyt toisella katsomiskerralla kerkesi katsomaan vielä tarkemmin tapahtumapaikkoja.

2 kommenttia:

Paivi kirjoitti...

Pitäisipä tuo Pariisi, rakkaudella katsoa uudemman kerran, kun sen katsomisesta on jo aikaa. Siinä osa pätkistä oli todella koskettavia ja hienoja, mutta episodien välinen laatuero oli aika huima. Minua kosketti todella paljon esim se, missä äiti jättää oman lapsensa hoitoon ja matkaa kaupungin toiselle puolelle hoitamaan jonkun toisen perheen lasta... liikkis.

Suvi kirjoitti...

Tuo äiti-lapsi juttu oli kyllä koskettava. Kaikki oli hienoja jollain tapaa.