2009-06-18

Taas maalia naamassa

Eilen haettiin Mummulta ja Pappalta peräkärryllinen tavaraa, jotka olimme aikaisemmin siivonnut riihestä. Ykis parisängyn runko vietiin kierrätykseen ja yksi sohva joutui kaatopaikalle. Mutta itselle otettiin Pappan siskon vanha sohva, jonka meinaan päällystää uudelleen (siitä sitten kuvia joskus), ja Isopappan tekemä vanha (pohjassa on vuosiluku 1944) pöytä askartelu ja ompelupöydäksi työhuoneeseen.


Eilinen ilta menikin vanhaa maailia rapsutellessa. Ja tänään sain sen jo yhteen kertaan maalattua. Pohjan jätin tietenkin maalamatta, koska siellä oli kivoja vanhoja kirjoituksia, eikä sitä muutenkaan näe. Huomenna sitten toinen maailkerros päälle.


Tänään tein päivällä normaalin siivouksen, tapanani ei ole mitkään urakka juhannus- ja joulusiivot. Vaihdoin lakanat ja jopa pyyhkäisin enimmät tahrat keittiön ja eteisen lattiasta (tumma laminaatti ei ole mikään lapsiperheen paras valinta). Syreenin oksia hain vielä maljakkoon, tuoksu on niin kesäinen.


Ja vaikka ne viikonlopun ja juhannuksen kauppaostot tein jo silloin Tiistaina, olen kerennyt käydä jo kolme kertaa kaupassa sen jälkeen. Eilen hain Mummulle jotain asioita aamupäivällä ja iltasella hain pöytään vilä maalia. Ja tänään samlla kun kävin kirpparilla ja kirjastossa kävin hakemassa muutaman jutun vilä kaupastakin.
Kirpparilta löytyi yksi hyvä peli (5€) lautapelien kokoelmaan, Good Will Hunting elokuva (2,50€) ja Buffy-sarjakuvan ensimmäinen osa (2,50€).


Rauhallista ja mukavaa Juhannusta kaikille!

4 kommenttia:

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Ai että kun tuli herkullinen väri pöytään :D :D :D Meillä olisi kanssa liuta noita maalaushommia, kun olis vaan aikaa... Hyviä juhannuksia sinulle!

Suvi kirjoitti...

Maalaaminen on kyllä mukavaa puuhaa. Näkee tuloksen heti. Tykkään lähes aina enempi maalatusta pinnasta kuin puusta. Ja maalilla saa vanhat huonekalut äkkiä kivan näköiseksi.

Heli kirjoitti...

Maalaus on minustakin kivaa. Ja minäkin tykkään ehkä enemmän maalatusta kuin puupinnasta. Lattiankin maalasin vaikka on monen himoitsemaa lautalattiaa.. mutta oli niin pahassa kunnossa että oli helpompi kitata ja maalata kuin kunnostaa muuten.

Mukavaa juhannusta! Mä joudun vielä huomenna lähtee kaupoille kun siskon perhe ilmoitti yllättäen tulevansa kylään.. oltiin jo ostokset tehty itteä varten mutta eipä auta nyt muu kuin mennä huomiseen ryysikseen.

Suvi kirjoitti...

Taitaa olla pahin ruuhka kaupoissa juuri nyt. Toivottavasti ei kaikki ole jo loppunut hyllyistä.