2009-06-07

Sunnuntai

Taisin taas palellutta itseni sillä eilisellä lenkillä. Nyt on nimittäin viluinen oli kurkku on kipeä. Veljeäni lainaten, nämä alkukesän pakkaset pääsee aina yllättämään. Nyt kiroilisin kovasti jos olisi minun tapaista.


Käytiin tytön kanssa päviä ajelulla Mummulla ja Pappalla, kun veljeni vaimokkeineen oli myös siellä kyläilemässä. Illaa kävin palauttamassa elokuvia ja hakemassa vielä muutaman, kun halvalla kerta saa. Nyt siis lapset nukkumaan ja elokuvia tuijottamaan.


Broken English (2007). Ohjaus Zoe Cassavetes ja näyttelijöinä Parker Posey, Melvil Poupaud, Drea de Matteo ja Justin Theroux. Pienen budjetin draama elämästä ja rakkaudesta. Aivan keskiverto ehkä kuitenkin vähän tylsä. Ei moittimista eikä kauheasti kyllä kehumistakaan. Elokuvan loppuosa oli kuvattu Pariisissa, joten siitä plussaa.


99 Frangia (2007). Ohjaus Jan Kounen ja pääosissa Jean Dujardin ja Jocelyn Quivrin. Draamakomedia mainosalan julmasta maailmasta. Erittäin ranskalainen ja outo elokuva. Pidin tästä silti tai sen takia.


Babylon A.D. (2008). Ohjaus Mathieu Kassovitz ja pääosissa Vin Diesel ja Melanie Thierry. En kyllä oikein syttynyt tästä toimintaelokuvata. Odotin reilusti enempi sitä toimintaa ja ehkä siksi jäi niin vaisuksi. Ja Vin Dieselkään ei auttanut asiaa, kun en oikein ole kyseisen herran fani. Ei oikein mitään sanottavaa.


Step Up 2 the Streets (2008). Ohjaus Jon Chu ja näyttelijöinä mm. Briana Evigan, Robert Hoffman ja Adam G Sevani. Tanssielokuva jota katsoo vain tanssin, ei juonen takia. Sillä juonihan näissä yleensä on täysin arvattavissa. Tanssiosatkaan ei kyllä ollut mitään henkeä salpaavia, mutta lopun pidempi esitys oli kyllä hieno. Suosittelen vain niille, jotka pitävät tanssista. Itsehän pidän (lähes) kaikista tanssielokuvista.

3 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Ehditkö sinä nukkumaan lainkaan? Päiväsi ovat "ohjelmoituja" ja lisäksi ehdit katsomaan monta elokuvaa illassa..

Paivi kirjoitti...

Olen ihan samaa mieltä tuosta Babylon ADsta. Se lähti käyntiin mielenkiintoisesti, mutta sitten sekoittui omaan monimutkaisuuteensa. Ja minä sentään tunnustaudun Vin Dieselistä pitäväksi tapaukseksi...

Ja edelliseen kommentoijaan yhtyen: 4 leffaa illassa! Huh!

Suvi kirjoitti...

Step Upin katsoin jo alkuillasta, ja osan siitä katsoi lapsetkin kun tykkäävät myös tanssista.

Babylon A.D.n katsottiin miehen kanssa kun lapset menivät nukkumaan. Ja tuon 99Frangia katsoin kun mies meni nukkumaan.

Yleensä tulee mentyö nukkumaan 12 ja puoli kahden valillä. Ja meillä onneksi lapset nukkuvat yhdeksään asti aamulla, joten hyvin kerkeää itsekkin nukkua kunnon yöunet.

Tuon Broken Englishin katsoin vasta Sunnuntaina alkuillasta, kun lapset laikki omiaan.

Yleensä kyllä en katso kuin yhden elokuvan kerralla, mutta nyt sai niin halvalla, että oli pakko vuokrata useampia kerralla.