2009-06-06

Jäätynyt juoksija


Koko viikkoon en olekkaan kerennyt tehdä mitään liikuntajuttuja. Alkuviikko meni flunssaisen olon takia laiskotteluksi, Torstaina tapetoin koko päivän ja eilen oli muuten vain niin kiirus ja laiskuus. No tänään aamupäivällä raahauduin sitten lenkille. Paleltuahan sinne meinas, +9°c ja kova tuuli. Ei paljon naurata näin kesäkuussa.


Kävin kaupassa ja palauttamassa edelliset elokuvat vuokraamoon. Samalla mukaan tarttui muutama elokuva tälle illalle. Jäätelöä ja elokuvia siis luvassa.


Pejantaina kirpparilta löyti YourFace takki. Väri on tummansininen tai musta, en oikein ole varma. Takkia ei varmasti ole käytetty kuin muutaman kerran, aivan uuden näköinen on. Siinä on vielä irroitettava tikkivuori, joten käyttöä on myös syksyllä. Takussa oli tallella vielä oikea hintalappu, jossa hintana 119€, mutta kirpparilla hintaa oli vain 6€ (aatella KUUS euroa). Takki on kyllä hiukka liian klassisen näköinen, ainakin näihin housuihin yhdistettynä. Mutta ehkä farkkujen ja tennareiden kanssa on enempi minun näköinen. Hyvä löytö silti, voihan sen myydä pois jos ei tule pidettyä.


Takki- YourFace (kirpparilta)


Paita- Roxy
Housut- Benetton

4 kommenttia:

juanita kirjoitti...

tosi kivannäköinen takki!! ja uskomaton hinnanalennus, lähes 100 prosenttinen ;D siitä saa varmaan helpolla vaivalla rennon oloisen ja toimii toisaalta silloinkin, jos joskus joku tilanne vaatii klassisempaa pukeutumista.

teiän suunnalla taitaa olla tosi mainoita kirppareita! täälläkin secondhand-liikkeitä ja humana-kirppiksiä löytyy, mutta ainakin noissa vintage-liikkeissä hinnat hipoo pilviä. ihan älytöntä.

Heli kirjoitti...

Sopii sulle hyvin. Niin kuin kaikki muukin mitä kuvissasi on näkynyt. Ja todella mieletön löytö!!

Mä kävin kanssa suunnistamassa torstaina. Ei olis yhtään huvittanut mutta oli tosi hyvä fiilis kun tuli sit mentyä kuitenkin. Meinas todella jäätyä alkuun, kun ohuissa suunnistuskuteissa meni ja vettäkin satoi kaiken aikaa.. kädetkin ihan kohmeessa. Mutta hyvin siinä juostessa sit lämpis!

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Olet jälleen tehnyt mahtavan löydön! Takki sopi sulle tosi hyvin! Minä sain kimmokkeen noista sinun edellisistä leffoista ja ajattelin hilpaista vuokraamoon etsiskelemään tuota Revolutionary Roadia. Jospa ei olisi kaikki vuokrattavina...

Suvi kirjoitti...

Täällä on kyllä oikeastaan vain tuo yksi hyvä kirppari, jolla tapaan käydä. Ja jokus kyllä löytyy hyviä juttuja halvalla.

Ja enköhän tuhon malliinkin totu. Farkkujen kanssa tänään olo oli jo hiukka kotoiosempi.

En kyllä tajua näitä alkukesän ilmoja. Viimeyönä oli jopa pakkasta. Siis kesäkuussa.

Tuo Revolutionary Road kannattaa kyllä katsoa.