2009-06-20

Hiuksissa hiekkaa

Juhannusta on juhlittu maltillisesti täällä meillä. Eilen sain niin kamalan migreenikohtauksen, että oli pakko viettää muutama tunti pimeässä huoneessa, muu perhe pihalle ajettuna. Onneks se meni sitten sen verran ohi, että illalla sain yhden elokuvan katsottua.


Tänään käytiin aamupäivällä pelaamassa miehen kanssa tennistä. (Luultavasti huomenna on jalat kipeänä siitä pallojen maasta noukkimisesta. Ei olla vielä nimittäin kovin hyviä tässä harrastuksessa.)


Loppu päivä vietettiin Vattajalla grillaten ja muuten vain viettäen. Poika uskaltautui jopa uimaan, vaikka ilma ja varsinkaan vesi ei kovin lämpimiä ollut.


Ensimmäinen Vattajalla käynti tälle kesää. Siellä käydessä tuntuu että voi taas hengitää paremmin. Niin tärkeä paikka se on.


Iltasellä käytiin vielä Mummulla ja Pappalla juhannus kahvilla. Oikein Myrna kupit oli katettu pöytään. Kovin juhlavaa.


2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Tuo Vattaja näyttää ihanalta paikalta. Ihmisellä täytyis olla sellanen paikka, mitä rakastaa - tää taitaa olla sulle sellanen. Sielun koti.

Juhannus alkaa olla lopuillaan, aika iisisti meni kotosalla täällä meillä.

Suvi kirjoitti...

Ehkä tämä vois olla mun sielunmaisema. Toisaalta taisin rakastua viimekesänä Pariisiin, joten ehkä se olis sitten toinen.

Vaikka ei olis hengitysvaikeuksia, niin kun tuonne vattajalle pääsee ja näkee meren, niin kyllä henki kulkee huomattavasti paremmin.