2009-06-13

Tomaattien ostossa

Lähdin päivällä ostamaan kaupasta tomaatteja ja autoon uutta lamppua. Päädyin kaupungille humputtelmaan Mummun, tädin ja serkun kanssa. Käytiin vielä Rossossa syömässä. Söin ihan tajuttoman hyvän Napolinlahden salaatin. Voin kyllä suositella sitä.


Mukava päivä oli. Ilmakin oli ihanan kostea ja lämmin, vaikka aurinko ei paistanut yhtään ja vielä tuulikin. Ihmettelen vain mihin oli taas kaikki ihmiset hävinnyt kaupungilta. Täällä ei kyllä ole minkäänlaista kaupunkielämää.


T-paita- H&M
Neule- JC
Farkut- Lee
Kengät- Vagabond
Laukku- Marimekko


Kangaskaupasta ostin aika yllättäen tämän ihanan pehmeän trikookankaan. Kuvioiti on melko sekava ja erikoinen, mutta kangas tuntui niin mukavalta, että pakko oli ostaa. Sitää voi tulla t-paita ja rantalököhame.
Anttilasta pyöränkyydissä kotiin pääsi kaksi elokuvaa. Ja myös yksi lahja jouluksi. Niin, nyt kannttaa ostaa niitä joululahjoja kun alennuksista halvalla saa. Eipä tule sitten paniikkia lahja hankinnoissa. Eikä kulu kerralla kaikki vähäiset rahat. Tätä joululahjojen ostoa kesäaleista olen harrastanut jo pitkään, ja olen perinyt tavan äidiltä.2 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Minä ostan myös joululahjoja ajan kanssa ja vähillä rahoilla, ja joka joulu on paketteja kertynyt ihan kiitettävästi! Vielä ei kyllä ole yhtään pakettia hankittuna, mutta minulla se yleensä alkaakin vasta elokuun lopulla..

Suvi kirjoitti...

Tämä tapa on kyllä aivan huippu mielestäni. Saisi voittaa jonkun Niksi-Pirkan palkinnon.