2009-06-02

Elokuvia

Tässäpä taas nämä viimeisimmät katsomani elokuvat.
Järki ja tunteet (1995). Ohjaus Ang Lee ja näyttelijöinä mm. Emma Thompson, Hugh Grant, Kate Winslet ja Alan Rickman. Ihanaa Jane Austenia.


Sex Drive (2008). Ohjaus Sean Anders ja näyttelijöinä mm. Josh Zuckerman, Amanda Crew, Clark Duke, Seth Green ja James Marsden. Yllättävän hauska kreisikomedia. Pääosan näytteijät ehkä hieman huonoja mutta James Marsden isoveljen roolissa ja Seth Green amish partaheppuna aivan loistavia.


Marley & Me (2008). Ohjaus David Frankel ja pääosissa Owen Wilson ja Jennifer Aniston. Draamakomedia perheestä joka omistaa koiran. Saattaa kuulostaa tylsältä tai tyhmältä, mutta elokuva toimii ihmeellisen hyvin. Ei pelkkää hömppää vaan ehkä vähän myös syvällisempää. Yllätti kyllä positiivisesti ja luulisi ainakin koiraihmisten pitävän. Suosittelen lämpimästi.


Pieni Suklaapuoti (2000). Ohjaus Lasse Hallström ja näyttelijöinä mm. Johnny Depp, Juliette Binoche ja Alfred Molina. Ihana hyvänmielen elokuva jota voi katsoa uudelleen ja uudelleen. Edes pieni suklaapatukka on suotavaa tätä elokuvaa katsoessa. Yksi suosikeistani.


Pahan sanansaattajat (2007). Ohjaus Oxide Pang Chun ja näyttelijöinä mm. Kristen Stewart ja Dylan McDermott. Katson todella vähän kauhuelokuvia joten ei oikein ole kohdetta mihin verrata tätä. Pelottavia kohtia kyllä oli, sen voin myöntää. Mutta muuten elokuvan juoni kaikki muukin oli jotenkin aivan kökköä. Väritykseltään elokuva oli kyllä kiva ja mielestäni Kristina Stewart tekee aivan kelpo suorituksen näytellessään perheen tytärtä, mutta ehkä ne ei aivan riitä. Ei oikein kehumista.


Iron Man (2008). Ohjaus Jon Favreau ja näyttelijöinä mm. Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow ja Terrence Howard. Hyvää toimintaa ja vähän myös huumoria. Robert Downey Jr sopii erittäin hyvin Iron Manin rooliin. Jatkoa odotellessa siis.


Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstu (2006). Ohjaus Gore Verbinski näyttelijät Johnny Depp, Orlando Bloom ja Keira Knightley. Tämäkin merirosvojen seikkailu on taattua viihdettä. Pystyy katsomaan useampaankin kertaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tiedosta että Marley & Me on tullut vuokraamoihin ;O) Käynkin hakemassa viikonloppuna!!

Suvi kirjoitti...

Ei taida olla vielä vuokrattavan. Mutta Filmtownissa on kyllä euron päivät sunnuntaihin saakka, joten kanattaa sieltä käydä hakemassa pino elokuvia.