2009-07-29

Elokuvia ja kirja

Pari elokuvaa ja yksi kirja. Nyt on työnalla Lostin viimeinen (suomessa julkaistu) kausi. Muutama jakso on vielä jäljellä.


Cecelia Ahernin Ihmemaa on hauskasti kirjoitettu tarina paikasta jonne kadonneet tavarat ja asiat katoavat. Ahnerin kirjoihin jää täydellisesti koukkuun. Niissä on sopuvasti jännitystä, mielikuvitusta, romantiikkaa ja hauskuutta. Sopivia kirjoja leppoisaan lukemiseen.


Himoshoppaajan salaiset unelmat (2009). Ohjaus PJ Hogan ja näyttelijöinä mm. Isla Fisher ja Hugh Dancy. Elokuvan aikana tuli useaan otteeseen olo, että nyt on yritetty vähän liikaa. Oliko saada Bridget Jonesin kaltainen suosio. Mieleen tuli myös pettymykset elokuvista Paholainen pukeutuu Pradaan ja Lainakengissä. Loppujenlopuksi olihan elokuva aivan viihdyttävä ja hyvänmielinen. Jatko-osankin voin katsoa, jos sellainen on tulossa.


Tyttö nimeltä Nikita (1990). Ohjaus Luc Besson pääosassa Anne Parillaud. Ranskalaista toimintaa. Tämä tuli telkkarista ja jäin vain katsomaan. Olen kyllä nähnyt ennenkin, mutta tähän jäi jotenkin koukkuun. Hyvin 90-lukua ja ranskalaista.

Ei kommentteja: