2009-07-01

Ihan lyhyet

Kävin leikkuttaan hiukset tosi lyhyiksi. Tykkään kovasti. Kampaaja aikaa odotellessa kirstin taas kerran alennusmyynti telineitä. Löysin kivan lyhyenmallisen, tummansinisen luomupuuvillapaidan (H&M 9€).
Miehelle piti ostaa reissua varten jonkinlainen laukku. Itselle olen jo kauan haaveillut ostavani Glope Hopen laukun. No nyt sitten ostin sen. Saa mies käyttää sitä reissussa ja itse sitten sen jälkeen. Hintakin oli mielestäni oikein kohtuullinen 30€. Samassa kaupassa (Luonnon ruiskaunokki) myydään kaikkea muutakin mukavaa, pääasiassa luomuatuotteita ja joitakin käsitöitä. Ostin sitten maistiaisiksi tuollaisen vihreätee-mango luomusuklaan, jossa 70% kaakaota.4 kommenttia:

Laiza kirjoitti...

Sulle niin sopii tuollainen lyhyt tukka! Pistähän joskus vaikka facebookissa viestiä, kun ootte taas rannalle tulossa, ois kiva nähä.

Heli kirjoitti...

Samoin tykkään että sulle sopii tosi hyvin lyhyt tukka!! Kaikille ei sovi mutta sulle on kyl täydellinen. Ja niin kivat vaatteet taas, toi mekko on aivan ihana. Globe Hopen kassikin on kiva. Tollaset eko/luomukaupat on mukavia paikkoja. Olen hakenu töihin sellaseen täällä meillä päin.. saas nähä tärppääkö..

Suvi kirjoitti...

Kiitos kehuista. Rannalle mennään taas kun on terpeeks lämmintä. Voin laittaa sitten viestiä. Tai ainakin yritän muistaa. Meillä kun tapahtuu kaikki yleensä hetken mielijohteesta.

Toivottavasti työnsaanti sujuu.

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Tosi kiva tukka sinulla! Itsekin kynittynä kiinnitän paljon huomiota lyhyisiin tukkiin. Kiva Kiva :D