2009-07-27

Riikinkukon sulat

Käytiin tänään jokakesäisellä vierailulla Toivosen kotieläinpuistossa ja museokylässä. Riikinkukkokin suostui levittämään komeat sulkansa. Moneen kesään en ole niitä nähnytkään. Museokylässäkin on paljon nähtävää. Sekatavarakauppa, valokuvaamo, vanhoja asumuksia ja muuta mielenkiintoista. Mukava paikka kesäpäivän viettoon.Mekko- Zara (Pariisista)
Aurinkolasit- Roxy (käytettynä Pariisista)
Laukku- Marimekko
Kengät- Andre (Pariisista)


Kotimatkalla ajettiin käsityöliikken kautta, ja ostin kassillisen matonkuteita. Aikomuksena olis virkata iso pyöreä matto. Mummulla on ollut sellainen vessanmattona jo silloin kun olin pikkutyttö. Siitähän se ajatus siitten lähti. Nyt on ilta jo virkattu niin, että sormet on lähes rakoilla.

3 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

sellainenhan vessanmaton pitääkin olla! miksen aiemmin ole ymmärtänyt? meillä oli mummolassa muovipusseista(maitopusseista?) virkattu ympyräinen matto keittiössä. ehkä minunkin pitäisi jatkaa perinnettä, ja kokeilla sellaista omaan kylppäriin. ehkä jätesäkistä..

tuli muuten sellainen fiilis, että pitäisköhän tässä lähteä kotieläinpiharetkelle itsekin..ehkä!

Suvi kirjoitti...

Mummulla on myös jostan räsykuteista tehty matto. Menin melkein sekaisin siellä käsityökaupassa, kun oli värejä ja valinnanvaraa vaikka kuinka. Nyt otin vain tosin niitä värejä mitä olin ajatellukkin, mutta tiedänpä nyt suunnitella vaikka mitä.

Heli kirjoitti...

Meilläkin on mummolassa sellanen pyöree matto keittiön pyöreän pöydän alla. Oranssia siinä ainakin on, eli jostain säkeistä sekin tehty.