2009-07-30

Taidetta kaduilla

Pidän monenlaisesta taiteesta. Varsin hienoilta ja hauskoilta näyttää myös graffitit ja muunlainen katutaide. (Töherrys graffitit ei kuitenkaan ole yhtään hauskoja.) Pariisistakin niitä löytyy paljon. Tässä muutama, jotka bongasin viime reissusta.


Ja jos joku osaa kertoa, miten kuvat sais pysymään hyvälaatusina tänne niitä ladatessa, olisin kyllä oikein kiitollinen tiedosta. Ärsyttää katsoa näitä suttusia kuvia.
6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hauskoja kuvia. Minusta nää kuvat ei ollu yhtään suttusen näkösiä??

juanita kirjoitti...

oottepa bongannut monta space invadersia! :) jos noiden pikselihahmojen tausta kiinnostaa enemmän, niin täältä löytyy infoa: http://en.wikipedia.org/wiki/Invader_(artist)

Suvi kirjoitti...

Itseä häiritsee suunnastomasti tuo kuvien suttasuus. Yritän keksiä jotain, tai antaa asian olla.

Noita pikselihahmoja oli kyllä paljon siellä. Kaikista en edes laittanut kuvia tänne. Ne on kyllä erittäin hauskoja. Kiitos tuosta linkistä. Täytyykin käydä lukemassa.

juanita kirjoitti...

hei mitä valokuviin tulee, niin yleensä pienennän omat kuvani (resoluutio 72, leveys esim. n. 500 pix. - 72 on suositeltavaa siinä mielessä, että kuvat sopivat vain nettijulkaisemiseen eikä printtisellaiseen) ja sen jälkeen kopioin picasasta vain kuvalinkin html-puolelle. huom. koko linkkiä ei kannata kopioida, vaan vasta img alkaen, sillä muuten linkki vie takaisin picasaaan. kuvia ei voi myöskään tämän jälkeen klikata enää suuremmaksi niin kuin nyt voi. bloggerilla kuvia siirrettäessä ohjelma pienentää kuvat automaattisesti ja ns. epätarkkuus johtuu siitä (vaikka kuvat eivät siis oikeasti olekaan epätarkkoja).

Kirsikka kirjoitti...

Näyttäviä kuvia!

Suvi kirjoitti...

Täytyypä kokeilla tuota kuvien pienentämistä.